21 september 2021

Het nieuwe honk voor Sedley

Hi, mijn naam is Sedley Karel. Ik ben 31 jaar oud en ben veel te vinden op het honkbalveld. Als pitcher weet ik op een goede dag de bal met 145 km per uur te slaan. Daar krijg je een goede kick van kan ik je vertellen. Mede daardoor beleef ik veel plezier aan deze geweldige sport.

Om in honkbaltermen te blijven: mijn thuisplaat is gevestigd in Hilversum. Daar wandel ik graag, lees ik regelmatig een boek en kijk ik vanaf de bank naar interessante documentaires. Gratis kijktip: The Edge of All We Know.

Goed gevoel
In de afgelopen 5,5 jaar ben ik voornamelijk adviseur in dienst geweest bij Independer. Een mooi, jong en buitengewoon gezellig bedrijf. Toch was het tijd voor iets anders. Ik was op zoek naar een andere baan waarbij ik veel nieuwe dingen kan leren om mijzelf verder te ontwikkelen. Vanaf het eerste contact met Denny Nicolai voelde het zeer goed en vertrouwd. Dat gevoel is nooit weggegaan.

Tijd voor een proost
Ga je het nieuwe avontuur aan, ja of nee? Dit is een volmondige ja geworden. Ik hoop grote stappen te kunnen zetten wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar heb ik het volste vertrouwen in. Tijdens het personeelsfeest begin oktober heb ik mijn U-nited collega’s al mogen ontmoeten. Samen hebben wij geproost op een mooie periode samen. Cheers!

Met vriendelijke groet,

Sedley Karel
LinkedIn connectie maken?

sedley-karel

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01