24 oktober 2022

Filip, een strijdlustige enthousiasteling

Politiek, muziek, sporten en geschiedenis; dat zijn mijn grootste interesses en hobby’s. Welke eigenschap mij het beste beschrijft? Lastig, ik moet denken aan ‘strijdlustig’ en ‘enthousiast’. Een strijdlustige enthousiasteling dan maar?

Mijn naam is Filip Rybicki, ik ben twintig jaar en woon in Hilversum. Het begin van het weekend is voor mij het startsein om iets leuks te ondernemen met vrienden of mijn vriendin. Zo houd ik van een bezoek aan de bioscoop, festivals, trips, restaurants en concerten. Lekker spontaan, daar houd ik van!

De juiste stap
Mijn U-nited avontuur begon via het LinkedIn-berichtje dat ik van Denny ontving. Hij stelde een kennismaking voor en ik ging met Sandor en hem in gesprek. Hun enthousiasme en betrokkenheid had mij direct te pakken. Toen ik een voorstel kreeg en wat functieprofielen mocht bekijken was ik al snel overtuigd dat U-nited de juiste volgende stap was voor mijn carrière.

Multi branche verzekeringstalent
Een grote reden waarom ik voor U-nited heb gekozen was de warme sfeer en professionele behandeling die ik van iedereen kreeg. Ook zijn alle beloftes nagekomen, wat ik heel prettig vind. In de komende jaren wil ik mijzelf zoveel mogelijk ontwikkelen tot een Multi branche verzekeringstalent. Ik denk dat U-nited hier de perfecte werkplek voor is. Ook kijk ik heel erg naar uit om zo veel mogelijk Wft-diploma’s te behalen. 

We gaan ervoor!

Filip Rybicki
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

filip-rybicki-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01