15 september 2021

De stroomversnelling van Emiel

Ik ben Emiel, 24 jaar en ik ben woonachtig in Gieten, een klein dorp in Drenthe. Mijn studie Facility Management heb ik gevolgd aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik vind Groningen een fijne stad waar ik nog altijd graag kom. Verder vind ik mijn vrienden erg belangrijk en spendeer ik waar mogelijk mijn vrije tijd bij hen.

Klaar voor iets nieuws
Na mijn studie heb ik enige tijd voor ING gewerkt als klantadviseur. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging omdat het voelde alsof ik elke dag precies hetzelfde aan het doen was. Op dat moment kwam ik via LinkedIn in contact met Denny. Het eerste gesprek klikte erg goed en vanaf toen is alles eigenlijk in een stroomversnelling geraakt.

Perfecte match
Ik ben de uitdaging bij U-nited Detachering aangegaan omdat dit volgens mij precies is wat ik nodig heb. Van afwisselende opdrachten word ik enthousiast, evenals het samen behalen van doelen. Volgens mij is U-nited een perfecte match wat betreft deze wensen.

Blik op vooruit
Mijn blik op de toekomst staat voornamelijk gericht op ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden te gaan starten en ik wil zoveel mogelijk nieuwe dingen leren. Daar ga ik voor!

Met vriendelijke groet,

Emiel Rouhof
LinkedIn connectie maken?

emiel-rouhof-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01