21 maart 2023

Winston gaat tot het uiterste

Superkracht Winston Soikromo: Doortastende winnaarsmentaliteit.

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Winston Soikromo. Ik woon in Groningen en heb grote interesse in sport. In het verleden heb ik veel gevoetbald, maar door aanhoudende blessures ben ik gestopt. Daarom heb ik het fitnessen opgepakt. Hier haal ik veel voldoening en kracht uit. Daarnaast houdt het mij fit. Aangezien ik ben opgegroeid met sport heb ik een mentaliteit ontwikkeld dat ik voor het beste wil gaan. Ik ben niet snel tevreden en streef naar het beste.

Naast de behoefte om veel in beweging te zijn, maak ik graag tripjes met vrienden. Ook ben ik niet vies van een goede film of serie. De film Creed is mijn kijkerstip. In de film laat de bokser zien, door tegenslagen en doorzettingsvermogen, wie hij is en wat hij kan. Bewonderenswaardig, ik ben benieuwd naar het vervolg!

Verzekeringskennis op zak
Binnen de verzekeringsbranche wilde ik mij graag verder ontwikkelen. Na mijn Wft Basis en Wft Particulier ben ik Wft Zakelijk gaan doen. Deze heb ik recent met succes behaald. Deze kennis op zak smaakt naar meer en daarom wil ik mij verder gaan ontwikkelen in de wereld van zakelijke verzekeringen.

Daadkrachtig handelen
Het gevoel bij U-nited Detachering was meteen goed; ik had te maken met een team dat de branche erg goed kent. Daar komt nog eens bij dat zij zeer daadkrachtig hebben gehandeld. Uiteindelijk heb ik voor deze uitdaging bij U-nited Detachering gekozen. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking

Samen voor succes
Samen met U-nited Detachering wil ik een mooie tijd maken en succes bereiken bij mijn opdrachten. Ik verwacht bij U-nited mij verder te kunnen ontwikkelen binnen de verzekeringsbranche. Aan mijn enthousiasme, leergierigheid en ambitie zal het in elk geval niet liggen 😉.

Ik ga met een goed gevoel de toekomst in, zie ook mijn LinkedIn bericht.

Winston Soikromo
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

winston-soikromo-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01