28 juli 2021

Van boerendochter naar Conversiespecialist Agrarisch bij Achmea

Graag neem ik jullie mee in mijn ontdekkingsreis die U-nited Detachering mogelijk heeft weten te maken. Door de verschillende opdrachten en projecten zie je veel, hoor je veel, doe je snel veel ervaring op en leer je elkaar en jezelf goed kennen. Van Assistent Beleggingsspecialist bij de Rabobank naar Intern Accountmanager bij Meijers Assuradeuren! Momenteel ben ik met veel plezier onderdeel van het conversieteam agrarisch bij Achmea.

Dát maakt een team sterk
Het conversieteam waar ik nu onderdeel van mag zijn bij Achmea is erg divers als het gaat om kennis en ervaring. Iedereen heeft zijn eigen rugzakje gevuld waarbij we elkaar goed kunnen aanvullen en kunnen helpen. Ook zijn we de afgelopen tijd – binnen de coronamaatregelen – een aantal keer naar kantoor geweest. Het is erg fijn en goed om weer eens fysiek met elkaar samen te werken en het gezellige praatje bij de koffieautomaat te hebben. Dat had ik, net als iedereen, wel gemist! Ook dát maakt een team sterk.

Agrarische sector
Hoe kom je eigenlijk in de agrarische sector terecht? Deze sector is bijzonder en zeer belangrijk in zowel binnenland als buitenland voor heel veel andere niet-agrarische ondernemers. Omdat deze sector onmisbaar is en tegenwoordig onder druk staat, wilde ik er in de verzekeringsbranche kennis mee maken.

Thuis voelen in je werk
Ik ben zelf opgeroeid op een boerderij samen met mijn twee broers. Hoe mooi is het om in de agrarische sector waarin mijn ouders jarenlang actief zijn, te gaan werken? Niets is fijner dan je thuis te voelen in je werk. Er komen veel herkenbare aspecten voorbij die ik als kind ervoer. Wie had nou gedacht dat ik na moest denken over het aantal ligplaatsen van een stal of over rooimachines? Ik niet! Het is bijzonder om de ervaring die ik als kind heb gehad toe te passen in mijn carrière. Dit laat zien dat U-nited Detachering haar professionals kent en altijd beter leert kennen. Een investering die een duurzame relatie teweegbrengt!

Groet,

Doortje Bless
LinkedIn connectie maken?

doortje-bless-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01