2 maart 2022

Potje powerliften

Van een potje powerliften ben ik niet vies! Dit is één van de manieren waarop ik mijzelf probeer uit te dagen en om doelen te blijven stellen. Zo heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan een internationale powerlift-wedstrijd. Mijn naam is Thomas Gort en ik ben 27 jaar. Sinds 2021 woon ik met mijn vriendin samen in Roermond. Ik houd van lekker koken en eerlijk is eerlijk; ik ben ook niet te beroerd om het op te eten. Het liefst in goed gezelschap!

De eerste keer
Mijn eerste ervaring in de verzekeringswereld was in dienst bij CZ. Dit sprak mij erg aan vanwege de diversiteit van werkzaamheden en het gevoel dat je echt iets kan betekenen voor de klant; of het nou ging om een complexe zorgvraag of een simpele brilvergoeding. Toch duurde het niet lang voordat ik merkte dat ik het emotionele deel van dit werk meenam in mijn weekend. Dat zorgde ervoor dat ik op een gegeven moment geen plezier meer uit dit werk haalde. Toen heb ik besloten hiermee te stoppen. Dit was jammer, want puur het verzekeringswerk vind ik wel heel leuk. Gelukkig kwam toen United-Detachering op mijn pad en zag ik deze ideale kans om in de zakelijke kant van de verzekeringen te duiken. Mijn wens om geen emotionele lading meer te hebben bij de dagelijkse gesprekken, is zeker uitgekomen.

Dankbaar werk
Het verzekeringswerk vind ik ontzettend interessant en dankbaar werk. Je probeert om een klant vaak door een nare situatie te leiden, en wanneer je een case kunt afsluiten krijg je toch weer een gevoel van voldoening. Zoals ik eerder zei houd ik van uitdagingen. Ik wil laten zien wat ik kan, en ga mijn best doen om mij te ontwikkelen tot de beste versie van mijzelf binnen dit team.

Mooie toekomst
Ik kijk vooral uit om betrokken te raken bij mijn opdrachtgever. Ik heb de afgelopen twee jaar, vanwege mijn studie, verschillende (bij-)baantjes gehad met korte dienstverbanden. Dat is jammer, omdat je daar weinig kunt opbouwen. Na het behalen van mijn studie kan ik mij eindelijk volledig focussen op een nieuwe baan. Ik hoop een sterke toevoeging te mogen zijn binnen United-Detachering en kijk uit naar onze toekomst!

Hartelijke groet,
Thomas Gort
LinkedIn connectie maken?

thomas-gort-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01