21 november 2023

Ter land, ter zee en in de sloep

Superkracht Erich Bosloper: Snelheid en efficiëntie

Hallo, mijn naam is Erich Bosloper. Ik ben getrouwd met Mariët en we hebben een dochter en twee zoons. Sinds vorig jaar hebben we een sloep gekocht en zijn daarom, met mooi weer, vaak op het water te vinden. Niet geheel toevallig wonen we in Drachten, dus vlak bij het Friese water. Naast varen, maak ik graag mooie wandelingen. De nabijgelegen bossen bieden hier ruimvoldoende mogelijkheden voor. Dat geldt overigens ook voor mijn passie voor fotograferen.

Naast buiten zijn, vind je mij ook met veel plezier achter de computer. Eén van mijn hobby’s is namelijk foto- en videobewerking. Mijn meest bijzondere foto is gemaakt tijdens mijn reis naar Tanzania. Daar kwam ik op een gegeven moment ‘The King’ van het dierenrijk tegen. Even lachen naar het vogeltje en flits; zie hierbij het resultaat!

erich-bosloper-leeuw-verzekeringen-u-nited-detachering
Afb: Fotografie van leeuw in Tanzania

Ervaren in verzekeringen
Van plaatjes schieten naar werken in de verzekeringen. Hier ben ik al jaren werkzaam in. Op een gegeven moment belandde ik op een punt dat ik mijzelf afvroeg wat ik verder nog wilde. Het simpele antwoord; meer afwisseling. Omdat ik eerder in de detachering heb gezeten, ben ik bekend met het hoe en wat van de detachering. Het gesprek aangaan met U-nited Detachering was daarom een logische keuze. Geen werkplek is gelijk in de detachering en elke keer moet je jezelf weer laten zien en bewijzen. Dat is ook meteen de uitdaging- en het leuke van dit werk. 

Focus op de klant
In mijn werk ben ik gedreven, met de focus op de klant. Mijn ambitie is dan ook om de klant snel en efficiënt te bedienen. Hierbij komen mijn kennis en ervaring goed van pas. Daarbij geldt dat je elke dag weer (bij)leert zodat je als professional kunt blijven groeien. Door mijzelf te verplaatsen in de klant, voel ik snel aan waar de behoeften liggen en kan ik goed van dienst zijn.

Bij het uitvoeren van een opdracht via U-nited hoop ik dat ik van toegevoegde waarde ben voor de collega’s. Niet alleen in woord, maar ook in daad!

Erich Bosloper
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

erich bosloper u-nited detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01