11 april 2022

Taart tussen de geiten

Weer een ervaring rijker! Vanuit mijn interim opdracht bij Achmea Agro kreeg ik dit keer de kans om mee te gaan op een bedrijfsbezoek. En niet zomaar een bedrijfsbezoek! Het was namelijk een volledig nieuw geitenbedrijf voor maar liefst 1.200 melkgeiten. Er waren dus veel nieuwgierige ogen op mij gericht toen ik de stal in binnenkwam.

Tijd voor taart
Samen met de ondernemer vierden ik met mijn collega’s van Interpolis en Rabobank dat zijn bedrijf verzekerd is met het nieuwe product, waar ik al meer dan een jaar met heel veel plezier aan werk. We stonden letterlijk met taart tussen de geiten! En wat zijn deze dieren toch ontzettend ondeugend; voor je het wist hadden ze je jas of schoenveters te pakken. Gelukkig bleven ze wel van de taart af.

doortje-bless-conversiespecialist-u-nited-detachering

Een ondernemer vol passie
Het geitenbedrijf is een bedrijf waar innovatie, kwaliteit en veiligheid voorop staan. Zo staat onder andere de brandpreventie hoog in het vaandel. Dat is wat wij als verzekeraar natuurlijk graag horen en vooral ook zien. De ondernemer vertelde vol trots en passie hoe hard er wordt gewerkt met de hele familie en ik kan je vertellen; dat was duidelijk zichtbaar!

Het is geweldig om het werk van deze ondernemer in de praktijk te zien via dit agrarisch bedrijfsbezoek. De samenwerking met ons werd als fijn en professioneel ervaren. En de geiten? Ik ga ze nog missen!

Met vriendelijke groet,

Doortje Bless
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

doortje-bless-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01