Schadebehandelaar

Carriere bij U-nited Detachering

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. Als Schadebehandelaar kan je via U-nited Detachering via allerlei specialisaties bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland aan de slag.

Functies bekijken

Verschillende Schadebehandelaar functies

Binnen de financiële sector zijn er verschillende soorten Schadebehandelaar-rollen, afhankelijk van het type financiële producten of diensten die worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een Letselschadebehandelaar, Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen en een Schadebehandelaar Brand Zakelijk. Ontdek alle Schadebehandelaar functies bij U-nited Detachering:

Talentvolle

Schadebehandelaar

“Een schadebehandelaar op gebied van verzekeringen is verantwoordelijk voor het afhandelen van schadeclaims van klanten. Dit kan variëren van schade aan een auto tot schade aan een woning of bedrijfspand.”

“De taak van een schadebehandelaar is om de aard en omvang van de schade te beoordelen, te bepalen of de schade onder de dekking van de verzekering valt, en vervolgens de schadeclaim af te handelen.”

– Denny Nicolai

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

    USP’s waar we trots op zijn
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Krachtig
Recensie

Emiel Rouhof

“Wat U-nited voor mij bijzonder maakt is dat zij het, naast je plezier binnen je opdracht, ook belangrijk vinden dat het buiten de opdracht goed met je gaat. Ook zijn zij oprecht geïnteresseerd in dingen waar je buiten je opdracht mee bezig bent.”

“Ook op werkgebied wordt er meegedacht over je ontwikkeling en wat jij belangrijk vindt bij het vinden van een uitdagende opdracht. Als beginnend professional is het erg fijn om een ervaren sparringpartner, zoals Sanne, te hebben die meedenkt over de toekomst en jouw pad binnen de verzekeringswereld.”

“Ik denk dat veel werkgevers een voorbeeld kunnen nemen aan de waarde die U-nited hecht aan haar werknemers.”

Veelgestelde vragen professionals

Wat is er leuk aan Schadebehandelaar zijn?

Het leuke van werken als Schadebehandelaar is dat je in de meeste gevallen gespecialiseerd bent binnen één specifiek aandachtsgebied. Dat maakt je een absolute kenner. Je voelt je echter nooit alleen, want naast je collega’s in opdracht maak je onderdeel uit van het team bij U-nited Detachering. Dat betekent dubbele bedrijfsfeestjes, cadeautjes en andere vormen van waardering.

Waar kom ik te werken als Schadebehandelaar ?

Via U-nited Detachering werk je aan de leukste en uitdagendste opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals Nationale Nederlanden, Univé, Interpolis, Achmea, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, Schouten Zekerheid, ABM AMRO en Alpina Group.

Wat verdient een Schadebehandelaar ?

Je krijgt wat je verdient. Afhankelijk van de exacte Schadebehandelaar-rol, kennis en ervaring krijg je een concept arbeidscontract met daarin onder andere ons salarisvoorstel.

Daarnaast bespreken we altijd de doorgroeimogelijkheden, omdat wij de groei en ontwikkeling van de professional meer dan belangrijk vinden. Wij investeren daarom altijd in relevante vakopleidingen en zorgen dat je altijd up-to-date bent. Groei jij als professional, dan groeit de beloning met je mee.

Op dit moment zijn er meerdere Schadebehandelaar-rollen beschikbaar bij ons. Bij elke functie staat een salarisrange beschreven. Over alle rollen breed gesproken is de range tussen de € 2.200,- en € 5.000,- bruto per maand.

Wat is detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Verwar het niet met een uitzendbureau, want wij hebben alleen eigen mensen in dienst. Als professional bij U-nited Detachering word je in goed overleg in opdracht gezet bij één van onze opdrachtgevers. Je bent bij U-nited in dienst, dus je ontvangt het loon en alle secundaire arbeidsvoorwaarden van ons.

Wat zijn de voordelen van deachering?

Alleen al in de basis heeft detachering een aantal aantrekkelijk voordelen. Zo krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bouw je aan een mooi netwerk en ontdek je razendsnel waar jouw krachten liggen.

Als gedetacheerde bij U-nited profiteer je bovendien van een mooi aantal extra’s. Naast een goed salaris en de uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, kan je rekenen op persoonlijke begeleiding van één van onze managers. Ook doe je automatisch mee aan ons unieke vitaliteitsprogramma. Heb je tijdelijk geen opdracht? Dan betalen wij jouw salaris gewoon door!

Wat als ik mijn opdracht bij nader inzien toch niet leuk vind?

Helaas kan niemand in een kristallenbol naar de toekomst kijken. Het kan dus zijn dat een opdracht tóch niet helemaal in de smaak valt. Zo kan het zijn dat de bedrijfscultuur je niet lekker ligt of dat de werkzaamheden simpelweg niet bij je passen. Gelukkig is er in dat soort situaties geen man over boord. Geef bij je manager aan waar je tegenaan loopt, dan gaan wij samen op zoek naar een goede oplossing.

Aan de slag als Schadebehandelaar

Wil jij ontdekken hoe het is om een krachtpatser te zijn bij U-nited Detachering? Kom in contact met onze recruiters om vanuit jouw kracht vorm te geven aan jouw volgende carrièrestap.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01