Hypotheekadviseur (Landelijk)

Je weg vinden binnen de woningmarkt brengt altijd een gezonde spanning met zich mee. Het is immers geen dagelijkse kost. Bertina Boomsma is op zoek naar een mooi huisje aan de rand van het bos. Maar ja, wat zijn haar financiële mogelijkheden? Dit wil Bertina graag weten alvorens zij gaat rondneuzen op Funda. Ze besluit daarom telefonisch contact op te nemen met een hypotheekverstrekker. Als Hypotheekadviseur sta je haar graag te woord en plan je direct een afspraak in.

Op het kantoor maak jij onder het genot van een kopje thee kennis met Bertina. Je brengt alles in kaart wat van belang is voor het hypotheekadvies. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar inkomsten, schulden en het soort arbeidscontract van Bertina. Daarnaast adviseer jij Bertina over actuele informatie rondom het afsluiten van een hypotheek, zodat zij na het gesprek doelgericht aan haar zoektocht kan beginnen.

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de complete hypotheekaanvraag. Naast het inventariseren, het verzamelen van bewijsstukken en adviseren stel jij uiteindelijk, in samenwerking met de Hypotheekacceptant, de definitieve hypotheek op. Je vindt het leuk om met klanten in contact te zijn. Vanwege je ruime en actuele kennis over de woningmarkt bied jij afhankelijk van de situatie altijd een advies op maat. Ontdek alles over deze functie door snel verder te lezen!

Waar ga je werken

Er wordt hybride gewerkt. Dat wil zeggen dat jij de keuze krijgt om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken. Uiteraard faciliteert U-nited Detachering in een volwaardige thuiswerkplek. Samen spreken we over een opdracht die past bij jouw ambitie.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traject bij de opdrachtgever begint met een interne opleiding, waarin je intensief wordt begeleid door de opdrachtgever. Daarnaast zorgen wij dat jij de benodigde Wft-diploma’s in bezig krijgt en behoudt. Ook is er ruimte voor het volgen van vakopleidingen. Wat je ambitie ook is, wij bieden ondersteuning in de vorm van een luisteren oor, helder advies en een persoonlijk studiebudget. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Hypotheekadviseur naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01