14 februari 2022

Ruel, daar zit muziek in!

De drive en motivatie om te zoeken naar een nieuwe werkuitdaging werd groter en groter. Ik heb altijd al iets met verzekeringen willen doen. Toen ineens kwam Denny Nicolai op mijn pad. Daar zat muziek in! Mijn naam is Ruël Drenthe, 40 jaar jong en woon in Heerhugowaard. Ik ben vader van twee jongens, in de leeftijden van 15 en 10 jaar. Naast het zijn van een vader, ben ik gek op muziek spelen. Inmiddels speel ik 28 jaar piano en kom uit een zeer talentvolle muzikale familie. Voor mij is het maken van muziek een aangename uitlaatklep. Verder zoek ik graag de natuur op voor een mooie wandeling langs het strand of in de duinen.

Hand in hand
Mijn specialisme ligt op het gebied van financieel advies op het zakelijk en particulier domein, (interne) applicaties testen en projectmatig werken. Op dit punt van mijn carrière zou ik graag mijn kennis in het verzekeringswezen willen verbreden. Ik ben van mening dat financiën en verzekeren hand in hand samenlopen. Het ene is het verlengde van anderen.

Wederzijds vertrouwen
De kennismaking met Denny was geweldig. Hij wist goed in te spelen op de behoeftes die ik heb. Mede hierdoor was ik direct overtuigd om het team van U-nited Detachering te komen versterken. Er was een goed plan en wederzijds vertrouwen om iets moois samen neer te zetten. Ik haal energie uit het behalen en neerzetten van positieve resultaten en het creëren van (nieuwe) kansen. Ik kan daar helemaal in opgaan.

Hartelijke groet,
Ruël Drenthe
LinkedIn connectie maken?

ruël-drenthe-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01