2 september 2021

Renee dopt eigen boontjes

Mijn naam is Renée Boon, 26 jaar oud en woonachtig in Alkmaar. Gedurende de week ben ik vaak te vinden in de sportschool, wat een uit de hand gelopen hobby is geworden. Verder ben ik gek op skiën, doe ik graag een drankje op het terras en ben ik te vinden op verschillende feestjes en festivals.

Ontzettend leergierig
Het blijven ontwikkelen van mijzelf als persoon heb ik altijd belangrijk gevonden. Zo ben ik begonnen op VMBO basis, ben ik doorgegroeid naar HAVO en heb ik uiteindelijk mijn HBO afgerond. Een minor in het buitenland kon natuurlijk niet ontbreken en ook hier heb ik ontzettend veel geleerd.

Omdat ik ontzettend leergierig ben en houd van een uitdaging, zocht ik een mogelijkheid om mijzelf na mijn studie verder te ontwikkelen. Ik was dan ook op zoek naar een baan waar ik ‘’een kijkje in de keuken kon nemen’’, om zo te bepalen waar nou daadwerkelijk mijn passie ligt. Omdat ik veel dingen leuk vind om te doen, hoop ik dat ik door middel van het werk bij een detacheringsbureau mijn echte passie vind.

Samen werken aan dromen
Ik kijk uit naar een toekomst waarin ik veel kan leren binnen de financiële sector. Gaandeweg hoop ik samen met U-nited te werken aan mijn dromen en doelen, om uiteindelijk mijn echte passie op werkgebied te vinden waar ik nog steeds naar op zoek ben.

Met vriendelijke groet,

Renée Boon
LinkedIn connectie maken?

renee-boon

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01