31 mei 2021

Pascal start bij Mandaat Assuradeuren

Mijn naam is Pascal van Steijn, getrouwd met Nicole en samen de ouders van twee tieners. Samen wonen wij in Nieuw-Vennep, net onder de rook van Schiphol. Sinds 1992 ben ik actief in de financiële dienstverlening. Als je collega’s vraagt mij te omschrijven, hoor je dat ik proactief, analytisch sterk, gedreven en betrokken ben. Iemand die snel in staat is om processen en producten te doorgronden en te ontwikkelen.

Sportieve boekenwurm
Als ik niet aan het werk ben, kijk ik graag een goede TV serie of film. Vooral actie, sciencefiction en thrillers doen het goed bij mij. Daarnaast lees ik ook graag een goed boek.

Op sportief gebied ben ik vooral actief in het mountainbiken en veldrijden. Onder ander als begeleider en mecanicien van onze oudste zoon die (inter)nationale wedstrijden rijdt.

Nooit te oud om te leren
Waar ik vooral naar opzoek ben in mijn werk zijn ontwikkeling en uitdaging. Ik wil blijven ontwikkelen, zowel op kennisgebied als in mijn functie. Je bent immers nooit te oud om te leren en stilstand is immers achteruitgang. Twee credo’s die erg bij mij passen. In mijn werk wil ik uitgedaagd blijven worden. Ook pak ik graag complexe of zwaardere dossiers of projecten op. Heerlijk om daar mijn tanden in te zetten en tot een goed resultaat te komen.

Smullen van complexe dossiers
Ik heb voor U-nited Detachering gekozen omdat ik als Interim Professional mijn ruime kennis en ervaring wil inzetten in verschillende rollen en functies in de financiële dienstverlening. Daarbij krijg ik vooral energie van het oppakken van achterstanden, complexe en zwaardere dossiers en projecten. Ook ben ik graag een vraagbaak voor mij collega’s. Zo help ik ook hen verder te ontwikkelen in hun kennis en werkzaamheden.

Toekomstbril
Als ik naar de toekomst kijk zie vooral veel verdere digitalisering van processen. Ik ben vooral benieuwd naar de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie in de processen bij verzekeringen. Zowel bij aanvragen en mutaties als bij schadebehandeling en fraudebestrijding. Natuurlijk is dit zowel een kans als een bedreiging. Ik zie vooral de kansen, omdat ik denk dat er altijd een menselijke maat nodig blijft. Niet alles kan weg geautomatiseerd worden.

Op 10 mei ben ik vol goede energie begonnen bij Mandaat Assuradeuren. Met de inzet van mijn kennis, ervaring en skills via U-nited Detachering verwacht ik bij deze (en toekomstige) opdrachtgever(s) volledige tevredenheid te bereiken op basis van mijn prestaties. Is de opdrachtgever tevreden? Dan zijn U-nited Detachering en ik dat ook.

Met vriendelijke groet,

Pascal van Steijn
LinkedIn connectie maken?

pascal-van-steijn-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01