3 maart 2022

Heeft Martin het Noorderlicht in zicht?

Bovenaan mijn bucketlist staat het zien van het Noorderlicht. Het lijkt mij heerlijk om dit magische licht te ervaren. Als ik daar dan toch ben, zou ik graag wat leuke activiteiten ondernemen zoals een huskytocht en het rijden op een sneeuwscooter. Mijn naam is Martin van Diepen, 40 jaar en ik ben de trotse vader van drie prachtige dochters van 16, 14 en 11 jaar. Samen wonen we in het mooie Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Zo houd ik van tennissen, hardlopen en mountainbiken. Ook kan ik genieten van een heerlijke wandeling door het bos, stad of aan zee. Verder vind ik heerlijk om nieuwe steden, plaatsen en landen te ontdekken.

Volmondig ja
Projectmatig werken heeft mijn passie en dat doe ik graag in interessante opdrachten. Dit kwam samen in het gesprek met Denny en Sandor. Vooral het vertrouwen dat wederzijds werd uitgesproken, gaf voor mij de doorslag om volmondig ‘ja’ te zeggen en een succesvolle samenwerking aan te gaan.

Acceptant Agro
Ik word enthousiast als ik mijn kennis en specialistische ervaring kan inzetten voor U-nited Detachering. Mijn energie haal ik uit verbeteren van in- en externe processen in het belang van klant en organisatie. Onlangs ben ik vanuit U-nited Detachering gestart met mijn eerste interim opdracht bij Achmea vanuit de rol van Acceptant Agro. De eerste indrukken zijn goed!

Hartelijke groet,
Martin van Diepen
LinkedIn connectie maken?

martin-van-diepen-acceptant-agro-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01