3 oktober 2022

Nico wil het mooiste van de wereld zien

In mijn vrije tijd houd ik van een potje volleybal spelen en het bezoeken van onze plaatselijke voetbalvereniging voor een gezellige zaterdagmiddag. Ook ga ik graag met het gezin een weekendje weg om te genieten van een gezellige stad of de kust.

Mijn naam is Nico van de Bunt, ik ben 42 jaar en woon samen met mijn partner en dochter van zeven in Nijkerk. Graag gaan we er samen tussenuit om te genieten van onze vrije tijd. Het zal je daarom niet verbazen dat je mij ’s nachts mag wakker maken om op reis te gaan. Iets van de wereld zien vind ik echt geweldig. Zo zou ik graag nog eens met een camper door de USA willen reizen.

Goede samenwerking
Voor mij is het werken als Interim Professional geheel nieuw. De afgelopen 2,5 jaar heb ik bij een tweetal kleinere tussenpersonen gewerkt. Daar ben ik erachter gekomen dat het werken in en met een groter team beter bij mij past. Na de gesprekken met Sandor en Denny heb ik hier een heel goed gevoel over en ben ik per 1 september vol enthousiasme aan de slag gegaan met mijn eerste opdracht bij Achmea. Ik zet in op een goede samenwerking in het team om zo samen tot het beste resultaat te komen, want daar krijg ik energie van.

Verschillende functierollen
Door de verschillende functierollen die worden aangeboden door U-nited Detachering ben ik zeer benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Hier heb ik voor mijzelf geen exact pad uitgestippeld. Je leeft tenslotte vandaag! Ik kijk uit naar een fijne en plezierige samenwerking met U-nited. De contacten tot zover zijn zeer positief en plezierig verlopen en dit geeft ook voor de toekomst een heel goed gevoel.

Ik kijk ernaar uit om mijn U-nited collega’s te ontmoeten!

Nico van de Bunt
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

nico-van-de-bunt-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01