24 januari 2022

Meesterlijk carriereplan zonder rechtbank

Bij rechten wordt altijd gedacht aan een functie bij een advocatenkantoor of een plekje bij de rechtbank. Er is echter veel meer mogelijk en ook interessant! Zo heb ik gemerkt dat de verzekeringswereld beter bij mij paste. Mijn naam is Buket Bugday, ik ben 23 jaar en ik woon in het prachtige Hoorn in Noord-Holland. Momenteel ben ik in de afrondende fase van mijn master privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Naast rechten, heb ik een passie voor voetbal. Verder breng ik graag mijn vrije tijd door met vrienden en familie.

Mijn favoriete vak
Tijdens mijn zoektocht naar werk merkte ik dat de verzekeringswereld goed bij mij past. Het komt namelijk heel dicht bij mijn favoriete vak; contractenrecht. Het is immers een contract tussen de verzekeraar en de verzekeringnemer aan de hand van de polisvoorwaarden. De voorwaarden maken het wat concreter, maar aan de andere kant is er nog altijd een grijs gebied waar dan ruimte is voor een beoordeling aan de hand van de omstandigheden.

Kans om te leren
De combinatie van de twee bovenstaande aspecten vind ik fijn om mee te werken en het werken met mensen past echt bij mij, ik ben namelijk sociaal en denk graag in oplossingen. Aan de andere kant, ik ben nog ervaring aan het opdoen en leer hier veel van. Dat maakt het lastig om precies te weten wat ik wil, zeker op de langere termijn. Bij U-nited Detachering heb ik de kans om te leren, te groeien, maar ook om van projecten te wisselen. En dat is ook meteen waar ik energie van krijg; leren, groeien en afwisseling zodat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Verder krijg ik ook heel veel energie van het oplossen van uitdagingen.

Samen successen
Samen met U-nited verwacht ik mijn toekomstige carrière verder uit te kunnen stippelen. Voorop staat dat ik mij blijf ontwikkelen via de verschillende verschillende projecten, zodat ik opdrachtgevers zo goed mogelijk kan helpen. Mijn avontuur start bij Nationale Nederlanden als Acceptant Aansprakelijkheid. Ik kijk enorm uit naar het samen behalen van mooie successen.

Hartelijke groet,

Buket Bugday
LinkedIn connectie maken?
buket-bugday-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01