27 november 2022

Martin is verzekerd van verzekeringswerk

Toegankelijk, rustig, plichtsgetrouw en loyaal; mijn naam is Martin Bijma. Graag stel ik mij verder aan jullie voor. Op het moment van schrijven ben ik 46 jaar. Al heel wat jaren woon ik samen met Annemarie in Assen. We zijn getrouwd en hebben drie kinderen; Roan (19), Danee (16) en Stan (13). In mijn dagelijkse leven houd ik van duidelijkheid en enige structuur. Daarnaast vind ik humor erg belangrijk.

In mijn vrije tijd kan je mij tegenkomen op het terras met vrienden en familie, maar ook buiten de deur een hapje eten vind ik lekker. Op sportief vlak doe ik af en toe aan voetbal en hardlopen. Mijn grootste passie is echter snowboarden. Als het even kan ga ik jaarlijks met een grote groep een weekje op wintersport naar Oostenrijk.

Inkomensverzekeringen
Mijn hele werkbare leven zit ik al in de verzekeringen. Eerst voornamelijk in de levensverzekeringen, maar de laatste jaren ben ik mij gaan richten op de inkomensverzekeringen. Hoewel ik niet op zoek was naar een nieuwe baan, ga ik toch bij U-nited Detachering aan de slag.

Kijkje in de keuken
Na een paar mooie gesprekken voelde U-nited erg goed aan. De manier van benadering was voor mij een belangrijke reden om de uitdaging aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om gedetacheerd te worden en in de keuken te mogen kijken bij verschillende opdrachtgevers.

Martin Bijma
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

martin-bijma-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01