19 april 2023

Jaloersmakende stoofpot van Marina

Superkracht Marina Derks: Vastberadenheid    

In huize Derks vliegen de smakelijke geuren je tegemoet. Mijn naam is Marina en ik sta graag in de keuken voor de bereiding van culinaire hoogstandjes. De Marokkaanse keuken trekt mij het meest aan. Zo maak ik graag tagine. Dit is een stoofpot gemaakt in aardewerk. Echt heerlijk!

Op moment van schrijven ben ik 29 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Naast koken kan je mij vinden in de winkelstraat, want ik shop er graag op los. Mijn grootste kracht is mijn vastberadenheid; ik geef niet graag op.

Zo werkte ik voorheen als kapster en schoonheidsspecialiste. Ik wilde graag wat anders en besloot mijzelf om te scholen tot bewindvoerder. De zesde poging van het examen was raak! Ik bleef doorgaan tot dat ik het gehaald had. Als dát geen doorzetten is… 😉

stoofpot-marina-derks-u-nited-detachering

Betrokken en vriendelijk
Na een tijdje als bewindvoerder te hebben gewerkt, ben ik op zoek gegaan naar werk wat ik vanuit huis kon uitvoeren. Daarbij vond ik afwisseling belangrijk. Zo wilde ik graag klantcontact, maar ook administratieve werkzaamheden uitvoeren. Uiteindelijk heb ik voor de uitdaging via U-nited Detachering gekozen. Ik had direct een goede klik met Denny en Sandor. Zij hebben mij in het begin heel prettig begeleid. Daarna hebben Michael en Michel het stokje naar volle tevredenheid overgenomen. Iedereen is erg betrokken en vriendelijk, waardoor ik mij hier snel thuis voelde.  

Hogerop komen
Vorige maand ben ik gestart met mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden. Het bevalt mij hier uitstekend. Het werk is erg leuk en past erg goed bij me. In de toekomst hoop ik in hogerop te komen. Wellicht kan ik nog meer Wft’s behalen en zo nog meer te leren in de financiële branche. 

Ik ben erg blij dat ik in jullie team ben gekomen en kijk uit naar een mooie tijd samen.

Marina Derks
Krachtpatser U-nited Detachering

marina-derks-finance-professional-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01