25 september 2022

Literaire voorstelling van Jolanda

Altijd al lid willen zijn van een literaire leesclub? Nou, ik zeker! Mijn naam is Jolanda Jorna en ik mijn vrije tijd lees ik per jaar in ieder geval zeven boeken die ik samen met een groep vriendinnen bespreek aan de hand van een leeswijzer.

Sommige boeken zijn prachtig om te bespreken maar zou ik zeker niet aanraden om te lezen. Boeken worden anders als je ze bespreekt omdat je soms het boek met een verkeerde insteek leest en daardoor de kern mist. Dat is mij zelf overkomen met bijvoorbeeld: De ijsmakers. Die gaat in de herkansing!

boeken-overzicht-jolanda-jorna-u-nited-detachering

Naast lezen sport ik graag. Zo doe ik aan hardlopen, fietsen, wandelen en fitnessen. Ook doe ik vrijwilligerswerk bij de participatieraad H’veen en bij de stichting Moeders ondersteunen Moeders. Ondanks mijn drukke bestaan, maak ik graag tijd om gezellig te borrelen en lekker te eten.

De volgende stap
Op werkgebied zit ik ook niet stil. In mijn carrière was ik op zoek naar de volgende stap, specifieke wensen had ik niet. Het is altijd wel zo dat ik in mijn werk ook altijd kijk hoe dingen anders kunnen. Mijn verzekeringskennis en mijn bedrijfskunde komen dan samen. Bij de Rabobank kan ik dit mooi combineren in de functie waar ik nu zit

Daar ligt mijn hart
Doe wat je zegt en zeg wat je doen; daarom heb ik voor U-nited Detachering gekozen. Ik hoop nog vele jaren in de verzekeringen te kunnen werken, daar ligt toch mijn hart. Samen met U-nited kijken waar ik het beste tot mijn recht kom. Uitdagingen aangaan blijft altijd leuk.

Ik heb er zin in!

Jolanda Jorna
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

jolanda-jorna-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01