14 november 2022

Lisanne voegt zich bij de U-nited familie

Zo moeder, zo dochter. Mijn naam is Lisanne Egberink en ik werk, net zoals mijn moeder, bij U-nited Detachering. Met mijn 23 jaar ben ik een jonge aanwinst voor het team. Momenteel woon ik in Groningen waar ik mijn vrije tijd graag spendeer met vrienden; van samen sporten tot naar een leuk festival.

Op sportief vlak ik op dit moment naar de sportschool en speel ik af en toe een potje padel. Na jaren lang hoog te hebben gehockeyd is dat voor nu even goed, maar misschien pak ik dat ook ooit nog op! Mijn favoriete festival? Hmm, dan ga ik toch voor het algemene en dat zijn technofestivals. Het liefst buiten in het zonnetje omringt door vrienden. Ik denk dat ‘gezelligheid’ mij het meest typeert; zo sta ik altijd open voor een goed of leuk gesprek.

Goede begeleiding
Op werkvlak was ik op zoek naar een uitdagende baan, waarbij goede begeleiding is. Ik ben ervan overtuigd dat je op deze manier het beste uit jezelf, maar ook uit je team haalt. Bij U-nited heb ik het gevoel niet aan mijn lot te worden overgelaten. Dat is superfijn!

Team Prio
De opdracht kort omschreven is dat wij, met Team Prio, een klantenbestand hebben met verschillende issues. Bij al deze klanten valt iets op in het systeem. Aan ons de taak om dit voor augustus 2023 allemaal afgehandeld te hebben en alle klanten op de juiste manier met de juiste polissen en premies in het systeem te krijgen.

Aan het juiste adres
Waar een moeder wel niet goed voor kan zijn. Zij heeft het balletje opgegooid om met Denny en Sandor om tafel te gaan. Wat begon met een gesprekje rolde uit in een leuke opdracht die past bij mijn wensen en ambitie. Deze persoonlijke begeleiding bevestigt voor mij dat ik bij U-nited aan het juiste adres ben.

In mijn tijd bij U-nited zet ik in op het vele leren tijdens de verschillende, passende opdrachten. Daar heb ik zin in!

Lisanne Egberink
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

lisanne-egberink-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01