6 juni 2018

Kookworkshop U-nited Detachering

Teamevent kookworkshop: Van hard werken, krijg je honger… Dat maakte dat wij met ons team van U-nited Detachering een culinair avontuur tegemoet gingen in Breda. De werkweek werd op vrijdag afgesloten in Breda om daar, na een ontvangst met een hapje en een drankje, het weekend in te luiden met een Italiaans culinair hoogtepuntje. De ruimte waar we aan de slag gingen was professioneel ingericht met individuele werkplaatsen waar de recepten, ingrediënten en kookattributen keurig bij elkaar opgesteld stonden. Onder de bezielde begeleiding van “chef” Paul ging iedereen aan de slag. Alle medewerkers zetten hun beste beentje voort door zich toegewijd bezig te houden met het voorbereiden en klaarmaken van zijn of haar gerecht. Super leuk en gezellig om samen op één werkplek te zijn en met een borrel in de linker- en een pollepel in je rechterhand een mooi diner samen te stellen en dat samen te nuttigen. Tussen het koken was er genoeg ruimte om je rondje te maken en met je collega’s bij te praten. Er werd veel gelachen, voorgeproefd en elkaars kooktalenten werden uitgebreid bewonderd en verguisd. Het uiteindelijke resultaat was verrukkelijk. We konden met z’n allen plaatsnemen aan lange, prachtig gedekte tafel waar we ontspannen onze heerlijke gerechten hebben gegeten. Denk hierbij aan cannelloni van gegrilde aubergines, carpaccio, Siciliaanse sardientjes, ravioli, ossobuco en limoncello tiramisu toe. Zoals zich na zo’n menu al laat raden, kon iedereen met een voldaan en tevreden gevoel naar huis. Met dank aan Golden Tulip Keyser Breda die deze avond verzorgde en de recepten mee gaf zodat we onze vrienden en familie ook nog eens een heerlijke avond kunnen bezorgen.

kookworkshop

Uiteraard worden alle foto’s van de kookworkshop via de e-mail gedeeld met onze professionals.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01