4 januari 2022

Koetjes & Kalfjes

Het is nét iets meer dan drie keer knipperen, maar dit jaar is echt ontzettend snel voorbij gegaan.

Het gaat hier over ‘koetjes en kalfjes’, regelmatig moeten we ‘dat varkentje wassen’ en soms is ‘met de kippen op stok’ nodig om het hoofd helder te houden. Het werk is geen ‘eitje’, maar gelukkig hebben we er ‘kaas van gegeten’.

Agrarische sector
Het afgelopen jaar hebben wij, Ruben Rienks en Angeline Postma, gewerkt als acceptant bij het Team Agro van Nationale Nederlanden. Deze afdeling is gespecialiseerd in het verzekeren van risico’s in de agrarische sector en wordt gerund door Jane Gabriel. Met een aantal plezierige en hardwerkende collega’s hebben wij ons met name gestort op de conversie van voormalig Delta Lloyd verzekeringen naar de producten van Nationale Nederlanden.

Conversieteam
Dit zogenoemde conversieteam maakt deel uit van het Team Agro. Het was fijn de groep collega’s van dit prachtige team te leren kennen! Stuk voor stuk collega’s met hart voor het vakgebied en veel ervaring. De één met wat meer agro-kilometers op de teller dan de ander, ieder met zijn of haar eigen specialismes en interesses, maar boven dat altijd bereid elkaar -en dus ook ons- te helpen. Het is bijzonder om te realiseren dat wij allebei al deze collega’s nog nooit in levende lijve hebben ontmoet; we kennen elkaar enkel als 2D afbeeldingen op onze laptops. Ondanks dat is daar zéker het gevoel deel uitgemaakt te hebben van dit team. En die 2D afbeeldingen, we gaan ze nog missen… want onze opdracht zit erop.

Nieuwe uitdagingen
Per 1 januari van het nieuwe jaar starten wij beiden vol goede zin met een nieuwe opdracht. Voor Angeline betekent dat opnieuw een opdracht voor Nationale Nederlanden, op de afdeling Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven. Voor Ruben betekent het een opdracht bij Achmea, opnieuw binnen Agro.

Wij danken Jane Gabriël en al onze collega’s van Team Agro voor de ontzettend fijne tijd!

Hartelijke groet,

Ruben Rienks & Angeline Postma
Professionals U-nited Detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01