16 januari 2023

Kim kiest voor werkplezier

Ooit gehoord van Chalk Art? Dat is namelijk één van mijn grote hobby’s. Mijn naam is Kim Kersten, 33 jaar en ik houd van tijd doorbrengen met mijn familie. Naar aanleiding van de geboorte van mijn dochter heb ik dit krijtkunstwerk gemaakt. Verder lees ik graag boeken en ben ik geïnteresseerd in een gezonde levensstijl. Mijn actuele nummer één boek op gebied van gezondheid is; Glucose Revolutie. Heb jij ‘m al gelezen?

Van nature ben ik geduldig, rustig en nuchter; ik laat mij niet zo snel gek maken. Eigenlijk zelden, want ik denk dat er altijd wel een bepaalde reden is dat iets gebeurt. En daarnaast is het probleem meestal niet zo groot als het lijkt, overal is wel een oplossing voor. Zo benader ik mijn klanten/gesprekspartners ook.

kim-kersten-chalk-art

Werkplezier voorop
Verandering van spijs doet eten. Dat is de reden dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij ik ook nieuwe kennis kan opdoen. Het team van U-nited Detachering sprak mij direct aan vanwege het vertrouwen, de eerlijkheid en het meedenken tijdens de verkennende gesprekken. Zo hebben zij bij mij goed doorgevraagd naar wat voor mij belangrijk is en geadviseerd over wat een logische start en een strategische eerste zet zou zijn. Maar telkens met mijn voorkeur en werkplezier voorop.

Op zoek naar verdieping
In de toekomst kijk ik ernaar uit om samen met U-nited mijn carrièrepad verder uit te stippelen en te bewandelen met daarbij veel focus op ontwikkeling. Ik hoop mijn kennis te verbreden in de financiële dienstverlening. In mijn ogen is dat het voordeel van bij een detacheerder werken. Verder wil ik natuurlijk up to date blijven op het gebied van Wft’s en daarna kijken waar ik de verdieping kan zoeken.

Bijzonder Beheer
Mijn eerste opdracht vanuit U-nited is bij de Rabobank als Medewerker Bijzonder Beheer. Hiermee help ik klanten op zoek te gaan naar oplossingen van financiële problemen, zodat deze op weg geholpen worden naar een financieel gezonde toekomst. Bij de Rabobank ben ik goed ontvangen en inmiddels alweer een maand aan de slag!

Kim Kersten
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

kim-kersten-medewerker-bijzonder-beheer-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01