26 mei 2020

Jeremy van den Akker

Mijn zoektocht naar een uitdagende baan in de verzekeringswereld is ten einde gekomen. Gelukkig om te kunnen concluderen dat ik baan die ik voor ogen had gevonden heb! Op dinsdag 2 juni start ik namelijk via U-nited Detachering aan mijn opdracht bij Nationale Nederlanden als Zakelijke Acceptant Brand.

Succesvolle teamprestaties
Dat ik binnen de verzekeringsbranche actief wilde blijven stond vast. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn dagelijkse werkzaamheden uitdagend zijn, zodat ik mij persoonlijk kan blijven ontwikkelen. Graag wil ik ervaring opdoen als bijvoorbeeld acceptant in de schadeverzekeringen of als schadebehandelaar. Daarnaast wil ik graag in de keuken kijken bij middelgrote tot grote tussenpersonen om hun manier van werken te ontdekken. Persoonlijk krijg ik vooral energie van een tevreden klant of als je een teamprestatie succesvol behaald hebt.

Kristallen bol
In de toekomst zie ik mij via U-nited Detachering veel ervaring opdoen bij allerlei bedrijven in verschillende functies, waarmee ik mijzelf weer verder kan ontwikkelen. Bij het U-nited team hangt een prettige sfeer en daar hecht ik veel waarde aan. Wat ik samen met mijn U-nited collega’s hoop te bereiken is dat bij alle opdrachtgevers van U-nited Detachering als eerste aan ons gedacht wordt in plaats van aan een andere detacheerder. Met een team aan professionals bij U-nited die er allemaal voor gaan, moet dat haast wel gaan lukken. Ik kijk uit naar een leuke samenwerking!

Hartelijke groet, Jeremy van den Akker
LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01