30 juni 2021

Hard werken en hard rusten

Jan Mulder is de naam, aangenaam! Samen met mijn vriendin Ina Dijkgraaf woon ik in Deventer. Ik heb drie zonen van allemaal in de twintig, die hun eigen gang gaan en waar ik allemaal een goed contact mee heb. Als je mij vraagt wat is belangrijk in het leven is, dan zeg ik onder andere “harmonie”. Harmonie in jezelf, maar ook met een ander. Zo houd ik bijvoorbeeld van hard werken, maar net zoveel van hard rusten. Om maar iets te noemen. Evenwicht en balans. Ben ik een zwever? Nee, absoluut niet.

Ontspanning aan de waterkant
Ontspannen doe ik graag aan de waterkant. Regelmatig sla ik de hengel uit in recreatief en wedstrijdverband. Ina en ik zijn geen planners als het om uitjes gaat. Er valt iets binnen of wij lezen iets en dan gaan wij dat spontaan doen. Zo hebben wij laatst spontaan de expositie van Bob Ross in Gorssel bezocht. Andere hobby’s zijn fitnessen en de Franse taal. Ik ben lid van de Alliance Française.

Samen de schouders eronder
Mijn kennis in het verzekeringsvak is breed. Ik vind het belangrijk om elke dag iets nieuws te leren. Wat ik ook belangrijk vind is om een klus te klaren met gelijkgestemden, zodat je met zijn allen de schouders eronder kan zetten.

Relatie U-nited Detachering
Waarom ik voor U-nited Detachering gekozen heb? Ja, daar ga ik weer. Het voelde goed. Duidelijke taal. Geen gladde praatjes en beloften nakomen. Ik zei al tegen Denny: “de relatie met je werkgever moet net zo goed voelen als de relatie met je vrouw.”

Stip op de horizon
Mijn carrière evenals mijn privéleven kennen een zeer grillig verloop. Waar mijn stip op de horizon ligt weet ik niet, want ik weet dat de weg ernaar toe nooit een rechte lijn zal zijn. Ik ga ervan uit dat U-nited in elk geval met mooie opdracht zal blijven komen, waar ik in samenwerking met anderen wat moois van kan maken.

Met vriendelijke groet,

Jan Mulder
LinkedIn connectie maken?

jan-mulder-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01