14 juli 2022

Het sterke puzzelbrein van Wilma

Mijn mentale conditie houd ik op pijl door regelmatig een puzzel te leggen of bezig te zijn met andere denksporten. Ook vind ik het heerlijk om thrillers te lezen. Mijn naam is Wilma van der Meulen-Trinks. Samen met mijn echtgenoot en zoon woon ik in het mooie Marum. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn twee Friese Stabijhonden. Bij voorkeur in het Haarsterbos, want het is daar prachtig.

Ervaren verzekeringspecialist
Sinds 1990 ben ik werkzaam in het verzekeringsvak. In die jaren heb ik gewerkt bij de Rabobank en vier vrije tussenpersonen. Sinds 2021 ben ik werkzaam voor Rabobank Rotterdam. Wat mij typeert is dat ik eerlijk, vrolijk en een doorzetter ben. Dat past uitstekend bij mijn werkzaamheden als Intern Risicospecialist groot zakelijk.

Klaar om te kraken
Bij U-nited Detachering verwacht ik mijn expertise rondom het verzekeringsvak verder uit te breiden. Verder heb ik begrepen dat er via de nieuwsbrief regelmatig een breinbreker wordt gedeeld. Eens ontdekken of ik die kan kraken!

Helaas kon ik niet bij het vijfjarige lustrumfeest van U-nited aanwezig zijn, dus ik hoop mijn collega’s snel via een andere weg te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Wilma van der Meulen-Trinks
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

Wilma van der Meulen-Trinks U-nited Detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01