11 maart 2024

Het perfecte plaatje van Sandra

Superkracht van Sandra: Oog voor detail

Hoi, mijn naam is Sandra Dolstra. Sinds 2,5 jaar woon ik samen met mijn kat in mijn eigen huisje in Wezep. In mijn vrije tijd doe ik met veel plezier aan salsadansen. In de weekenden ben ik zelfs regelmatig te vinden op een salsafeestje. Daarnaast vind ik het heerlijke om buiten te zijn met mooi weer. Met name voor een lekker stuk wandelen, paardrijden of op mijn mountainbike door het bos.

Ook heb ik een passie voor fotografie. Deze passie is zó groot dat ik bezig ben met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Hierin wil ik me gaan richten op productfotografie en portretten. Mijn grootste kracht is mijn oog voor detail, waarbij ik het grotere geheel niet uit het oog verlies. Dit gebruik ik natuurlijk in mijn fotografie, maar ook in andere functies komt dit zeker goed van pas. Vooral in een omgeving waar veel verandering is kan ik goed de hoofd en bijzaken van elkaar scheiden en de details goed op orde houden.

Open en eerlijk
Op werkvlak was ik op zoek naar meer afwisseling. Ik merk dat ik vaak na een paar jaar op een functie onrustig word en dan weer wat anders wil. Via detachering wil ik meer afwisseling in werkzaamheden creëren. Toen U-nited Detachering op mijn pad kwam, was ik direct enthousiast. Het contact is fijn, afspraak is afspraak en de communicatie is open en eerlijk. Daar houd ik van! Ik kijk er naar uit om aan mijn eerst opdracht te gaan beginnen. Dit is weer net iets anders als wat ik deed dus ik hoop hier weer nieuwe dingen te kunnen leren.

Perfecte plaatje
In de toekomst wil ik mij gaan ontwikkelen als een allround professional waarin ik op meerdere afdelingen inzetbaar zou zijn. Zo houd ik voor mezelf ook de afwisseling erin waarnaar ik opzoek ben. Daarnaast hoop ik dat ik aan het eind van dit jaar mijn eigen bedrijf in fotografie in de lucht heb en ook daarin leuke opdrachten mag gaan doen. Klinkt als het perfecte plaatje, nietwaar? 😉

LinkedIn connectie maken?

Sandra Dolstra
Krachtpatser U-nited Detachering

sandra-dolstra-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01