30 augustus 2021

Het beste van twee werelden

Mijn naam is Jeanette van Meurs. Je kan mij vinden in twee werelden: de wereld boven én onder water. Als hobby duik ik namelijk graag in tropische oorden. Op het vaste land woon ik samen met mijn man Frank en één van onze drie zonen (29, 27 en 24 jaar oud). Ook hebben wij een Jack Russel van één jaar oud, genaamd Binky. Met dit hondje wandelen we graag in onze vrije tijd. Verder kan ik genieten van een goed boek en ben ik veel te vinden in onze tuin.

Nieuwe ervaringen en kennis delen
De laatste jaren merkte ik dat ik nogal snel van functie wilde veranderen. Ik zocht meer en/of andere uitdagingen. Dat is dan ook de reden geweest om voor detachering te kiezen. Ik mag nog een aantal jaren werken en ik vind het leuk om dat bij verschillende bedrijven te kunnen doen. Niet alleen voor de nieuwe ervaringen, maar ook om de kennis die ik in de afgelopen 40 werkjaren heb opgedaan te kunnen delen. 

Verrast door U-nited
Waarom de keuze voor U-nited? Ik ben bij verschillende detacheringsbureaus in beeld geweest in het verleden, maar daar is verder nooit iets uitgekomen. Het team van U-nited Detachering heeft mij verrast door de snelle aanpak, korte lijntjes, luisteren naar mijn wensen en vooral interesse in mij als persoon. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een mooie eerste opdracht bij Nationale Nederlanden. 

Leefstijlbonus
Wacht niet met genieten tot later, want als later eerder komt ben je te laat. Dat is wat ik altijd zeg en zo leef ik mijn leven. Ik probeer altijd te genieten van de momenten en niet te ver in de toekomst te kijken. Verder vind ik het belangrijk om in een fijn team te werken waar collega’s elkaar een luisterend oor bieden.

Met de detacheringsopdracht heb ik straks een bonus, namelijk werken in twee fijne teams. De contacten tot nu toe met U-nited en Nationale Nederlanden zijn bijzonder plezierig. Ik heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst. Wat ik wil bereiken? Uiteraard tevreden opdrachtgevers, tevreden klanten en tevreden collega’s, dan ben ik ook meer dan tevreden en een blij mens. 

Met vriendelijke groet,

Jeanette van Meurs
LinkedIn connectie maken?

jeanette-van-meurs-u-nited-detachering-2

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01