31 mei 2022

Start de motor

Ooit hoop ik route 66 in Amerika te rijden met de motor. Mijn naam is Herman Rikse, 56 jaar jong en woonachtig in Emmen. Ik ben vader van twee lieftallige dochters. In mijn vrije tijd spring ik graag op de motor, fiets of trek ik erop uit met de benenwagen voor een mooie wandeling. Verder sta ik regelmatig achter de bar bij de plaatselijke voetbalvereniging, dus ik kan een aardig biertje tappen. Ook op muzikaal vlak ben ik graag bezig. Dat doe ik bij de Marching Showband Laus Deo!

Een goed voorbeeld doet volgen
Toen Denny met mij in contact kwam om het over mijn carrière te hebben, werkten er al een paar bekenden van mij bij U-nited Detachering. Hij wilde mij ook graag verwelkomen, dus het leek mij leuk om de overstap te maken. Ik kijk ernaar uit om binnenkort met iedereen kennis te maken, want ik ga graag met mensen om.

Kennis delen
Mijn eerste opdracht is gestart bij Univé als Verzekeringsadviseur MKB. Ik hoop daar veel nieuwe kennis en ervaring op te doen en een goede indruk achter te laten. De tot dusver vergaarde kennis en ervaring wil ik ook graag met mijn nieuwe collega’s van U-nited delen. Hier kijk ik enorm naar uit!

Hartelijke groet,

Herman Rikse
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

herman-rikse-professional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01