2 oktober 2020

Hallo Hester Hamming

Mijn naam is Hester Hamming. Ik ben 47 jaar oud en woonachtig in Nuis. Een klein dorpje in de provincie Groningen. Ik ben getrouwd met André en samen hebben wij 3 zoons van 12, 10 en 8 jaar oud. We wonen op een boerderij. We hebben een schapenfokkerij met ca 70 stamboek Texelaar schapen. Hiermee gaan wij ook naar landelijke keuringen. In mijn vrije tijd help ik zo veel mogelijk mee. Heerlijk om even je hoofd helemaal leeg te maken na een werkdag. Verder houd ik van tuinieren, lezen en sta ik vaak langs het voetbalveld om mijn zoons aan te moedigen.

Carrière switch?
Ik heb bijna 25 jaar gewerkt bij Volmachtkantoor Nederland (onderdeel van VIVAT) als Senior Branchespecialist/Acceptant Multibranche. Vorig jaar heb ik besloten om daar te stoppen. Ik was van plan een carrière switch te maken. Ik heb toen de studies Schuldhulpverlening & Budgetcoaching en WMO Consulent gedaan. Al gauw kwam ik erachter dat ik niet mijn toekomst hierin zag.

Ik miste de dynamiek van het verzekeringsbedrijf.

En toen kwam ik in contact met Denny en Sandor. Ik was meteen enthousiast! De kernwaarden van het bedrijf spraken me enorm aan. En werken op basis van detachering leek me een goed idee om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken.

Acceptant Agrarisch
Op 9 september jl. ben ik begonnen aan mijn eerste klus. Ik werk nu bij
Nationale Nederlanden als Acceptant Agrarisch. En hoe leuk is dat! Ik heb het enorm naar mijn zin. Ik heb absoluut affiniteit met de agrarische sector en ik leer elke dag weer bij. 

Ik vind het belangrijk om energie te krijgen van mijn werk. Een tevreden klant, daar doe ik het voor! Hoge werkvoorraden helpen vaak niet mee aan een positief beeld van een verzekeraar. Met mijn inzet en enthousiasme vind ik het fijn dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het herstellen van een positiever beeld.

Toegevoegde waarde
Ik heb ervaren dat je als gedetacheerde erg welkom bent bij een bedrijf. Vaak word je ingezet bij enorme drukte. Het is dan fijn dat je snel je toegevoegde waarde kunt bewijzen. En je voelt je erg welkom. Kortom, ik ben erg blij met mijn keuze. In de toekomst zou ik me graag verder willen ontwikkelen en mijn kennis willen verbreden. Voorlopig zit ik hier prima op m’n plek.

Met vriendelijke groet,

Hester Hamming
LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01