23 maart 2021

Roadtrip liefhebber Guus

Guus van Keep, 30 jaar geleden geboren en inmiddels getogen in het West-Brabantse Etten-Leur. Hier woon ik met veel plezier samen met mijn verloofde Tessa. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gezelligheid met vrienden, bij voorkeur een lekker terrasje of gezellig feestje (als het straks allemaal weer verantwoord kan natuurlijk). Af en toe een mooie (rond-)reis reken ik ook graag tot mijn -of beter gezegd, onze- hobby’s. Op sportief vlak ben ik wel in voor een pittig potje squash. Tot slot maak ik graag jaarlijks een gave roadtrip door Europa met een aantal vrienden.

Specifieke materie
De afgelopen jaren heb ik zowel in een binnen- als buitendienstfunctie gewerkt bij het intermediair. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Binnen deze rol is het advieswerk erg breed; van motorrijtuigen- tot inkomensverzekeringen. Door nu als acceptant aan de slag te gaan verwacht ik meer verdieping in specifieke materie te vinden. En… wie weet welke mooie functies er nog meer blijken te bestaan?

Altijd wat te leren
Aansluitend op de voorgaande tekst; meer verdieping dus. Een betere focus op bepaalde aandachtsvelden binnen de enorme wereld van ‘insurance’. Ik kijk uit naar de ontwikkeling van mijn kennis en vaardigheden. Er is immers altijd wat te leren. Op het gebied van werk geeft het weten van de hoed en de rand mij een kick, zeg maar gerust: daar krijg ik energie van. Daarnaast heb ik de laatste jaren ‘onze wereld’ vooral bekeken vanuit de rol van verzekeringsadviseur. Er is vast nog veel meer te ontdekken. Ik denk dat U-nited Detachering mij daarbij uitstekend kan begeleiden.

Toekomst vol persoonlijke ontwikkeling
Samen met U-nited verwacht ik een mooie persoonlijke ontwikkeling door te maken door te werken aan uitdagende projecten en het opdoen van waardevolle kennis. In het vak heb ik tot dusver al één en ander mogen ervaren, al ben ik ervan overtuigd dat er nog veel, heel veel meer te zien en te leren is. Daar kijk ik naar uit!

Met vriendelijke groet,

Guus van Keep
LinkedIn connectie maken?

guus-van-keep-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01