28 november 2019

Groeten vanuit Eindhoven

Na ruim twee maanden werken bij RSVM een kijkje in het leven van Wiljan Pasman, gedetacheerd bij de Rabobank.

Hotelleven
6.15 uur De wekker gaat in het rustige Leende! Rustig op staan en na het douchen loop ik de ontbijtzaal om 7 uur binnen. Altijd fijn als het ontbijtbuffet klaar staat en je hoeft weinig te doen. Eén van de voordelen van slapen in een Hotel. Na het ontbijt stap ik de auto in en met een slakkengangetje over de A2 brengt de auto me naar Geldrop. Rond 8.00 uur ontmoet ik bij het kantoor mijn collega en lopen we samen kantoor Rabobank Geldrop binnen. Vandaag is de laatste fase van de uitrol van ons Project Teamwerken RSVM Zuid. Na regio Limburg, regio Nijmegen en regio Tilburg sluit regio Eindhoven vandaag aan.

Dagstart
9.00 uur Na een voorstelrondje en een kop koffie beginnen we met de dagstart. Omdat we als RSVM Zuid verdeeld zitten over meerdere locaties, bij de bank, thuis of op onze standplaats in Woensel loggen we in via Skype. Na een korte dagstart waarin alle taken verdeeld worden gaat iedereen aan de slag.

Presenteren!
9.30 uur We presenteren ons project Teamwerken aan de vermogensmanagers, beleggingsadviseurs en assistent vermogensmanagers. Omdat in Geldrop veel adviseurs aansluiten splitsen mijn collega en ik ons op en presenteren we beiden ons verhaal. In de presentatie geven we kort aan wat er gaat veranderen in de werkwijze bij RSVM regio Zuid en vervolgens leggen we ook uit wat er verandert voor de beleggingsadviseurs en de assistent vermogensmanagers. Grootste veranderingen zijn vooral dat de voorbereiding voor de beleggingsadviseur meer gestandaardiseerd is en dat we voortaan vanuit het CRM systeem Siebel werken en hier ook de opdrachten aangeleverd moeten worden. De presentatie wordt goed ontvangen en na een aantal vragen sluiten we de presentatie af en gaan we terug naar onze werkplek. Mijn collega en ik lopen nog even bij alle adviseurs langs om kort uitleg te geven, eventuele vragen te beantwoorden en we passen de instellingen aan voor het CRM systeem. Vanaf nu is de eerste fase van ons Project afgerond. Vervolgens draaien we mee in de dagelijkse werkzaamheden en ronden we een aantal klantvoorbereidingen af.

Fitcoins!
12.00 uur Pauze! We lopen het mooie Geldrop binnen om even een broodje te halen en de benen te strekken. Ondertussen meet de stappenteller hoeveel stappen we zetten en zet dit weer om naar Fitcoins! Binnen Rabobank Eindhoven is vitaliteit een belangrijk thema en stimuleren ze dit via de app Fitcoins. Hoe meer je beweegt, binnen en buiten je werk, hoe meer punten. Deze punten kun je omzetten in sportieve producten, zoals een springtouw, een kookboek of een boksles. Zelf spaar ik voor kaartjes van een wedstrijd van FC Eindhoven. Na bezoekjes aan Telstar, FC Volendam en De Graafschap ben ik benieuwd hoe de voetbalsfeer in de Keuken Kampioen Divisie is bij een Brabantse club.

Project Landelijk Teamwerken
14.00 uur Mijn collega en ik gaan bezig met de tweede fase van het project. Volgende week zitten we namelijk met alle regio’s van RSVM samen om onze werkzaamheden meer op elkaar af te stemmen. Zo zorgen we ervoor dat we meer met elkaar verbonden zijn, werk van elkaar kunnen overnemen in drukke tijden en van elkaar kunnen leren. Voor deze meeting bereiden we nu vast al het één en ander voor.

Op naar het Noorden
16.30 uur Tijd om af te sluiten en terug te rijden richting het noorden, naar de mooiste stad van Nederland. Helaas staat er flinke file rond Eindhoven, dus voordat ik in Haarlem ben, ben ik weer twee uurtjes verder..

Auteur: Wiljan Pasman – Verzekeringsprofessional bij U-nited Detachering

verzekeringsprofessional wiljan pasman u-nited detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01