16 april 2019

Fantastisch initiatief India

Een momentje van bezinning. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar is toch echt wat ik voelde toen ik bij mijn oom en tante op de koffie ging in Nederland. Corrie en Andre helpen namelijk al ruim 25 jaar kinderen in India aan onder andere onderwijs. Fantastisch mooi en inspirerend werk dat zij verrichten in samenwerking met sponsoren. U-nited Detachering is één van de vele bedrijven die dit initiatief steunt.

Calangute people’s high school

De school in kwestie heet de ‘Calangute people’s high school’. Als je ziet wat je daar kan doen met bijvoorbeeld € 500,00, dan word je daar gewoon emotioneel van. Ruim twee uur heb ik naar verhalen geluisterd, foto’s bekeken en daardoor extra beseft hoe ongelofelijk goed wij het hier in Nederland hebben. Natuurlijk weten wij dat, maar soms is het goed om hierbij stil te staan en je steentje bij te dragen aan iemand die het minder heeft.

Jeugd is de toekomst

Ieder kind heeft recht op onderwijs. De jeugd is de toekomst en moet daarom de kans krijgen om te ontwikkelen. Bij U-nited Detachering staan wij voor persoonlijke ontwikkeling en zijn daarom ontzettend dankbaar dat wij helden als Corrie en Andre kunnen steunen met een financiële bijdrage voor nieuwe schoolbanken en tafels. Als je vervolgens deze foto onder je neus geschoven krijgt, dan raakt je dat.

U-nited-Detachering-India-Sponsor

Wij blijven dit initiatief in de gaten houden en steunen. De foto krijgt in elk geval een mooi plekje op ons kantoor in Wijchen. Wij wensen de scholieren op de Calangute people’s high school  veel wijsheid toe!

Auteur: Sandor van Tilburg – Projectmanager | Directeur bij U-nited Detachering

Sandor van Tilburg U-nited Detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01