18 september 2023

Emely trekt de spelletjeskast open

Superkracht Emely Jansen: Sociaal vermogen

Als echte Bourgondiër spendeer ik graag tijd samen met mijn gezin. Mijn naam is Emely Jansen, 31 jaar en woonachtig in Doetinchem. Daar woon ik samen met mijn partner, dochter, zoon en hond. Onder het genot van een lekker hapje trekken we graag de spelletjeskast open voor een leuk bord- of kaartspel. Mijn persoonlijke favoriet? Cluedo! In Cluedo draait het om het oplossen van een moord. Wie van de zes verdachten heeft de moord gepleegd, met welk wapen én in welke kamer? De speler die als eerste het juiste antwoord geeft op deze drie vragen, is de beste detective en wint het spel.

Mijn grootste kracht is mijn sociaal vermogen. In combinatie met een flink verantwoordelijkheidsgevoel uit zich dat in zelfbewust te werk gaan met een groot inlevingsvermogen. Anderen omschrijven mij ook wel als een vaardig onderhandelaar. Met mijn overtuigingskracht kan ik mensen meenemen in plannen en ideeën, en daarbij goed inschatten wat voor anderen werkt. 

cluedo-bordspel
Afb: bordspel Cluedo

Inkomensbranche
Een functie in de inkomensbranche; daar ben ik naar op zoek! Dit kan bijvoorbeeld zijn als Relatiebeheerder of Acceptant, maar bij voorkeur iets met betrekking tot claims. Ik sta vrijwel open voor iedere nieuwe uitdaging, want mijn wens is om mijn kennis continu te blijven verbreden en verdiepen. Daarnaast deel ik ook graag mijn kennis en expertise om elk ander naar een hoger niveau te brengen of mogelijk nieuwe inzichten te geven.

Iedereen doet ertoe
De reden dat ik voor een uitdaging bij U-nited Detachering heb gekozen is omdat ik van mening ben dat zij goed op mijn wensen in kunnen spelen. Daarnaast waardeer ik de warme ontvangst, de laagdrempelige communicatie en misschien wel het belangrijkste; het gevoel dat iedere medewerker ertoe doet en gehoord wordt. Dat spreekt mij enorm aan.

Diploma op zak
In de toekomst hoop ik mijn werkveld te verbreden en mogelijk ook een opdracht bij een arbodienst te kunnen vervullen. Binnenkort zal ik afgestudeerd zijn aan de postbachelor CROV. Door mijn werkervaring in de inkomensbranche ben ik van mening een toegevoegde waarde te zijn. Daarnaast ben ik een persoon die zich gedurende de tijd wil blijven door ontwikkelen, zowel persoonlijk als werk gerelateerd.

Emely Jansen
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

emely-jansen-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01