23 maart 2022

Eerlijk is eerlijk

De eigenschap die mij het meest typeert? Eerlijk? Nou ja, mijn eerlijkheid! Mijn naam is Megan Preitschopf, ik ben 23 jaar en ik woon in Hoofddorp. Momenteel studeer ik bedrijfskunde aan het IBHS in Amsterdam. Mijn hobby’s zijn skiën, varen, fitness en afspreken met vrienden en vriendinnen.

Bedrijvendesk
In eerste instantie was ik niet direct op zoek naar werk toen Denny mij via LinkedIn benaderde. Het gesprek was dusdanig leuk en de opdracht interessant, dat ik heb besloten om de nieuwe uitdaging met twee handen aan te grijpen. Ik kijk enorm uit naar mijn eerste opdracht bij de Rabobank. Daar ga ik in maart namelijk aan de slag bij de bedrijvendesk.

Stap voor stap
Als ik naar de toekomst kijk, hoop ik op een langdurige samenwerking zodat ik veel kan leren en stap voor stap kan ontdekken wat ik leuk vind. Verder staat er bovenaan mijn bucketlist van dit jaar het behalen van mijn diploma. Ik kijk ernaar uit om mijn collega’s in levenden lijve te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Megan Preitschopf
LinkedIn connectie maken?

megan-preitschopf-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01