1 mei 2021

Dressuursprong in het diepe

Mocht je in 2022 tijdens Jumping Amsterdam iemand zien juichen met de bokaal, dan kán het zomaar zijn dat je naar mij kijkt! Mijn naam is Renske Oudshoorn. Vanaf jongs af aan rijd ik al paard, waarmee ik de kortetermijndoelstelling heb om in de rubriek dressuur te gaan voor goud. Samen met mijn partner, hond en kat woon ik in Muiderberg. Ik geniet enorm van mooi weer, wat ik het liefste combineer met een gezellige BBQ. Ook reizen behoort tot één van mijn favoriete hobby’s.

Het beste van alle werelden
Mijn grote carrièrewens is om bij verschillende bedrijven in de keuken te gaan kijken. Hierbij ben ik voornamelijk nieuwsgierig naar het verschil in organisatiestructuren, inzichten en bedrijfsculturen. Met deze ervaring verwacht ik een mooie ontwikkeling door te maken, waarbij ik het beste van alle werelden meeneem in mijn carrière.

Goed woordje
Via een collega ben ik in contact gekomen met U-nited Detachering. Hij was erg te spreken over zijn werkgever, dit is mij altijd bijgebleven. Nadat deze collega zijn opdracht had afgerond, hebben we altijd goed contact gehouden. Een jaar ná zijn afscheid, komen we elkaar weer tegen bij U-nited. Hij heeft mijn CV bij Denny Nicolai voorgelegd, waarna ik een erg fijn telefonisch kennismakingsgesprek heb gehad.

Het gevoel was direct positief. Datzelfde geldt voor het vervolggesprek dat ik met Denny en Sandor samen had. Naast hard werken, wordt er ook goed gekeken naar je eigen ontwikkeling. Dat past perfect in mijn straatje. Ik houd namelijk enorm van hard werken en blijven ontwikkelen. Dit in balans met optimaal genieten. Of dat wandelen met de hond is, een buitenrit met de paarden over het strand of gezellig samen een drankje op een terrasje doen. Op deze manier blijf ik altijd opgeladen.

Investeren in mijn toekomst
Samen met U-nited wil ik flink investeren in mijn toekomst. Ons avontuur begint bij Rabobank waar ik als COV B medewerker aan de slag ga. Daarnaast ga ik ook nog de studie FSM afronden. Op het moment dat ik mij breder ontwikkel, zal U-nited mij ook breder kunnen inzetten.

Dat is het doel waar ik vol goede energie naar uitkijk!

Met vriendelijke groet,

Renske Oudshoorn
LinkedIn connectie maken?

renske-oudshoorn-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01