28 maart 2019

Doortje Bless start bij U-nited

Van de kou in de sneeuw naar een lekker warm bad. Dit doet je wellicht vermoeden dat ik mij ergens prettig bij voel. Daar is ook zeker niets aan gelogen. De beslissing om in dienst te gaan bij U-nited detachering heeft mij een boost gegeven.

De maanden december, januari en februari hebben voor mij in een ander teken gestaan. Vanuit het specialistenteam ARP in Breda ben ik naar de sneeuw vertrokken. Voordat ik de bus instapte om aan de opleiding als skilerares te beginnen, heb ik een gesprek gehad met Denny en Sandor van U-nited Detachering.

Doortje Bless U-nited Detachering

Ondanks dat het dienstverband ver in de toekomst lag, zagen zij samen met mij een toekomst. Om die reden heb ik daarom ook aangegeven bij terugkomst samen te willen werken. Zogezegd, zo gedaan. In februari teruggekomen, alles kon in gang gezet worden. Ik stond er nog voor de volle 100% achter om het dienstverband aan te gaan. Na een korte tijd heb ik mijn eerste gesprek gehad bij Rabobank Eindhoven en ik ben van de vier andere kandidaten gekozen om daar aan de slag te gaan! Ben ik het dus niet verleerd in de sneeuw? Ik kijk er enorm naar uit om deze uitdaging aan te gaan.

Sfeervol en gemotiveerd

Of je rechtstreeks bij de financieel dienstverlener werkt of via een detacheringsbureau, het draait altijd om de sfeer en om de omgang met je directe en indirecte collega’s. De manier waarop je benaderd wordt, begeleid wordt en vooral hoe je betrokken wordt bij de organisatie. Dit speelt voor mij een enorm belangrijke rol. Ik voel dat dat mij op veel vlakken motiveert (waarom zou ik met al mijn energie anders deze blog schrijven?). Een hechte band met de organisatie zorgt voor een lange termijn relatie en dat is iets dat ik voor 100% zie gebeuren bij U-nited. Aan kennis en ervaring in het vakgebied verzekeren schort het niet, dat voel je en dat merk je. Er wordt hard voor je gewerkt.

Tijd voor feest

“Je kunt er maar beter alvast van op de hoogte zijn”

 Op 16 maart is, net als ieder jaar, mijn verjaardag. Denny had een drukke week achter de rug en wilde graag aan zijn collega Riet doorgeven dat ik jarig was. Dat je hiervoor het verkeerde emailadres gebruikt is nog tot daaraan toe, maar dat het dan bij de jarige terechtkomt… De felicitatie is uiteindelijk goed ontvangen: ik vond het een erg leuke verrassing. Bedankt voor het kaartje en de ‘slingers’ Denny! Ik heb een leuke verjaardag gehad.

Al met al een warm welkom en ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking!

Auteur: Doortje Bless – Professional bij U-nited Detachering

Doortje Bless U-nited Detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01