4 september 2022

Carla houdt vele ballen in de lucht

Sporten, voetbalwedstijden kijken, redactiewerk uitvoeren en soms een kantinedienst draaien; je zou bijna vergeten dat ik naast al deze hobby’s ook nog een volwaardige baan heb. Mijn naam is Carla Klein. Ik woon sinds maart dit jaar in Emmen. Als je bij me binnenloopt word je warm welkom geheten door mijn labrador Douwe. Ik ben trotse moeder van Bjarne en Annemaj. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. 

Op sportief gebied heb ik het hardlopen weer opgepakt en ga ik naar de sportschool. Dit houdt mij energiek en fit. Ik hou van gezelligheid met mijn vriendinnen en in de zomer vind ik het geweldig om af en toe een leuk festival te bezoeken. Eigenschappen die bij mij passen is dat ik sociaal en creatief ben, hulpvaardig en een echte doorzetter. Ik hou van gezelligheid en samen eten. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, maar na een citytrip naar Barcelona ben ik ook enthousiast voor Spanje. 

Past goed bij mijn specialisme
Via mijn collega Marjan ben ik met U-nited Detachering in contact gekomen. Met name het projectmatige werken als professional spreekt mij aan. Het opdoen van kennis en dit toepassen in de praktijk, daar krijg ik energie van. Mijn werkdag is geslaagd als ik mijn werk met plezier heb kunnen doen, de klant tevreden is en ik ook af en toe kan lachen. Ik heb specialisme opgedaan bij een Arbodienst als casemanager Verzuim en ik heb lang bij de Rabobank gewerkt. In september start mijn eerste opdracht vanuit U-nited Detachering bij Univé. Hier ga ik in een klein team aan de slag met claimbehandelingen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Samen de verzuimmarkt ontdekken
Bij U-nited hoop ik een mooie en leerzame tijd te hebben, mijn collega’s te leren kennen en samen mooie doelen te bereiken. Hopelijk kunnen we nog groeien in de verzuimmarkt, het begeleiden van een goede re-integratie is immers erg belangrijk voor zowel opdrachtgevers als hun medewerkers.

Ik hoop gauw kennis met jullie te mogen maken. Tot gauw!

Carla Klein
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

carla-klein-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01