9 maart 2023

Calorieen verbranden op de tribune

Superkracht Feraye Dilan Usta: Snel dingen eigen maken.

Ooit gehoord van Ulft? Dat is het dorpje in de achterhoek waar ik 22 jaar geleden ben geboren. Mijn naam is Feraye Dilan Usta. In mijn vrije tijd ga ik graag (online) shoppen, boeken lezen (boektip: “It ends with us” van Colleen Hoover) en lekker eten. Er zijn echt super veel gerechten waar je mij wakker voor zou mogen maken, maar als ik toch echt moest kiezen, zou dat Turkse pizza (noemen wij Lahmacun) zijn! Wat betreft sport; mocht je mij ooit tegenkomen in de sportschool, zal het 100% mijn dubbelganger zijn. Maar mocht je mij fanatiek op de tribune van Trabzonspor zien juichen, kun je er wel van uit gaan dat ik het ben ☺️.

feraye-supporter-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering

Mijn allergrootste kracht is dat ik snel dingen eigen maak. In mijn leven heb ik te maken gehad met veel veranderingen. Eén daarvan is bijvoorbeeld mijn carrièreswitch van de detailhandel naar de financiële wereld. Door deze verandering heb ik veel nieuwe ervaring opgedaan, dit was ontzettend leerzaam. Al snel voelde ik mij vertrouwd in deze nieuwe wereld.

Gevarieerde uitdagingen
Wat betreft werk, ben ik altijd op zoek naar uitdaging en variatie. Ik hou van nieuwe dingen leren en het oplossen van moeilijke klantsituaties bijvoorbeeld. Daarnaast vind ik het prettig om met verschillende doelgroepen te maken te krijgen. Ook dat maakt het werk extra variërend! 

Van particulier naar zakelijk
Ik heb voor deze uitdaging bij U-nited Detachering gekozen omdat ik ervoor open stond om binnen de financiële wereld een andere uitdaging aan te gaan. Voorheen heb ik vooral de aandacht gehad op particuliere klanten. Juist daarom lijkt het mij superleuk om nu de zakelijke financiële wereld te mogen ontdekken. Ik kijk dan ook het meest uit naar mijn eerste werkdag waar ik veel ga leren hierover.

Positieve veranderingen
In mijn toekomst zie ik vol positieve veranderingen. Ik ga een hele nieuwe wereld in; trouwen, samenwonen en natuurlijk een hele nieuwe baan. Hier heb ik onwijs veel zin in! Ik kijk er naar uit om zowel met de opdrachtgevers als met U-nited Detachering het beste van mezelf te kunnen laten zien, veel opdrachten positief te mogen afronden en natuurlijk mijzelf te blijven ontwikkelen.

Feraye Dilan Usta
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

feraye-dilan-usta-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01