22 mei 2023

Britt is gek op avontuur

Superkracht Britt de Bruin: Vrolijkheid en enthousiasme

De mooiste vestingstad van Nederland? Dat is natuurlijk Gorinchem! Niet geheel toevallig woon daar ik samen met mijn vriend, hond en kat 😉 . Mijn naam is Britt de Bruin. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met de hond. Samen ontdekken we steeds weer nieuwe plekken om te wandelen.

Van kleins af aan ben ik gek op sporten. Het begon met turnen, dit deed ik zelfs op hoog niveau. Tegenwoordig vind je mij op het voetbalveld en zo af en toe op de tennis- of padelbaan. Ook daag ik mijzelf regelmatig uit in de sportschool.

Maar het allerleukste om te doen vind ik reizen. Stedentripjes, backpacken, wintersport, verre reizen; hoe meer avontuur hoe beter! Aan mijn reis door Vietnam heb ik de mooiste herinneringen. De combinatie van cultuur, de mooie stranden en natuur, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen maken dit tot een perfecte bestemming. Mijn vriend en ik hebben ook een stuk op de motor afgelegd (ik veilig achterop), dat was een hele mooie en bijzondere ervaring. 

Mijn grootste kracht is mijn vrolijkheid en enthousiasme. Ik ga iedere uitdaging met een hoop enthousiasme aan. Je zal mij nooit chagrijnig zien en dat krijg ik ook vaak te horen van de mensen uit mijn omgeving. 

britt de bruin financieel detacheringsbureau u-nited detachering
Afb: Britt in Sri Lanka

Master Strafrecht
Deze maand heb ik mijn Master Strafrecht afgerond. Deze opleiding heb ik gecombineerd naast mijn fulltime baan bij het Openbaar Ministerie. Richting het einde van mijn studie heb ik gemerkt dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Het liefst eentje waarbij wet- en regelgeving een rol speelt, want dat vind ik erg interessant. Daarnaast krijg ik energie van complexe situaties doorgronden. Het liefst doe ik dat in een omgeving waarin ik niet uitgeleerd raak.

Ambitieuze collega’s
Bij U-nited Detachering kreeg ik het gevoel mij blijvend te kunnen uitdagen en ontwikkelen. Ik ben omringd door ambitieuze collega’s die net zo enthousiast en gedreven zijn als ik. Dat voelt als een hele fijne werkomgeving.

Proactief meedenken
Deze maand is mijn carrière-avontuur bij U-nited Detachering van start gegaan. Ik ga mezelf ontwikkelen, inzetten maar ook proactief meedenken ten goede van U-nited Detachering en mijn opdrachtgevers. Het maximale presteren is iets wat mij energie geeft!

Britt de Bruin
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

britt de bruin u-nited detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01