9 maart 2022

Bianca haar nieuwe avontuur

Na een mooie carnavalsviering ben ik helemaal klaar voor een nieuw avontuur. Mijn naam is Bianca Vos, ik ben 50 jaar en woon samen met mijn twee dochters van 18 en 20 jaar in Kerkdriel. Pas op als je binnenkomt, want er lopen ook twee puppy’s rond! In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten of pak ik een terrasje. Verder ben ik gek op wandelen en reizen. Zo staat er onder andere op mijn bucketlist om het Pieterpad helemaal uit te lopen en een mooie reis naar Nieuw-Zeeland te maken om daar mijn dochter op te zoeken die daar voor 10 maanden stage gaat lopen.

Betere balans
Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie niet op zoek naar een nieuwe werkuitdaging; het werk heeft mij gevonden. Er lag een latente behoefte wat me na het kennismakingsgesprek met Denny duidelijk werd. Zo wilde ik onder andere een betere balans krijgen tussen werk en privé.

Omdenken
Mijn eerste opdracht vanuit U-nited Detachering is bij Avéro Achmea. Ik ben lang tussenpersoon geweest en vind het daarom leuk om het eens vanuit de kant van de verzekeraar te bezien. Dat betekent wel dat ik moet gaan omdenken haha. Dat wordt nog een leuke uitdaging! Ik krijg er energie van om samen met anderen lopende zaken tot een goed einde te kunnen brengen.

Toekomstbeeld
Graag zou ik, zodra ik denk als verzekeraar, als risicodeskundige weer naar buiten willen treden. Ik kom uit de buitendienst, dus het contact met de eindconsument is mij niet vreemd. De tijd zal leren hoe mijn carrière verder vormgegeven gaat worden. Ik heb in elk geval heel veel zin in deze nieuwe start!

Hartelijke groet,
Bianca Vos
LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01