3 november 2023

Bergen vol positiviteit

Superkracht Bas van den Berg: Positiviteit

Tussen Arnhem en Nijmegen ligt het prachtige Huissen. Daar woon ik samen met mijn twee dochters en vrouw. Mijn naam is Bas van den Berg, 42 jaar en ik zeg het maar direct; ik ben een fanatiek tafeltennisser. Nee, géén pingponger 😉

Zowel zakelijk als privé sta ik bekend om mijn positieve energie. Humor is een pré en ’kan niet’ bestaat niet. Verder ben ik graag onder mijn vrienden. Zo bezoeken we graag samen een leuk festival. Ook geniet ik volop van een heerlijk dagje uit met mijn gezin.

bas-van-den-berg-tafeltennis-u-nited-detachering
Afb: NK tafeltennis in Zwolle

Veelzijdige leerkracht
Tot juni 2021 heb ik gewerkt in de maatschappelijke gezondheidszorg en het speciaal onderwijs als leerkracht. Na achttien jaar verschillende functies te hebben bekleed werd het tijd dat ik een ander werkveld zou gaan onderzoeken. Via mijn beste vriend en mentor (Harm de Jonge) kwam ik in aanraking met het verzekeringsvak. In eerste instantie leek mij dit een stoffig en saaie wereld, welke vast volledig geautomatiseerd zou zijn.

Dit bleek toch even anders in elkaar te zitten. Mijn oude werkgever gaf mij de gelegenheid om dit te onderzoeken en via Harm kwam ik in aanraking met Nationale Nederlanden Agro/conversie/portefeuillebeheer. Al snel bleek dit een mooie leerschool. Ik kreeg een contract aangeboden en heb uiteindelijk ruim twee jaar binnen Agro NN gewerkt.

Netwerkend naar de volgende stap
Begin april kwam ik via mijn netwerk in aanraking met U-nited Detachering. Daar maakte ik tijdens een prettig gesprek kennis met Denny en later ook met zijn compagnon Sandor. Deze gesprekken waren aanleiding om naar elkaar uit te spreken dat we een mooie samenwerking wilden aangaan.

Het balletje ging snel rollen. Ik werd voorgesteld aan Achmea/Interpolis. Na een goed gesprek was de kogel door de kerk en was het wachten op de definitieve startdatum. Inmiddels heb ik een geslaagde inwerkperiode achter de rug zit en draai ik op volle kracht mee met de rest van het implementatie en conversieteam.

Bas van den Berg
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01