30 juli 2022

Architect van het eigen leven

Als ik twintig jaar terug in de tijd kon gaan, zou ik voor de opleiding tot Architect hebben gekozen. Het is nét iets anders gelopen. Gelukkig ben ik in elk geval altijd de architect van mijn eigen leven gebleven. Mijn naam is Mike Rooyakkers, 33 jaar en woonachtig in Heerlen. Daar woon ik samen met Danny en onze twee hondjes. Wij hebben geen kinderwens, maar met Puck en Seb hebben wij onze handen meer dan vol.

Samen met Danny sport ik gemiddeld drie tot vier keer per week. Voornamelijk krachttraining, want dat is één van mijn hobby’s. Daarnaast gaan wij graag uiteten en reizen wij bij elke mogelijkheid die zich voordoet. ’s Nachts mag je mij wakker maken voor een bord perfect gekookte groenten. Beetje raar hé? Het is wat het is!

Stressless environment
Wat betreft het werk voel ik mij het meest thuis op een plek waar niet alleen het werk leuk is, maar ook de collega’s. Bij voorkeur in een niet al te stressvolle omgeving. Inmiddels ken ik mijzelf een beetje en weet dus dat ik niet mega stressbestendig ben. Ik wil voorkomen dat het werk bepaalt hoe ik mij in het algemeen voel, dus daar pas ik wel voor op.

Goed gevoel
Mijn keuze voor U-nited Detachering is tot stand gekomen door het eerste gesprek met Denny en Sandor. Ik had direct een goed gevoel bij het bedrijf, de visie en de personen zelf. Mijn eerste opdracht bij U-nited is gestart op 1 juni en het bevalt mij super. De nieuwe uitdaging die ik zocht, heb ik gevonden bij U-nited.

Werkpaard in galop
Hoe mijn toekomstbeeld eruitziet? Op dit moment zit ik wat werkzaamheden betreft zo op mijn plek dat ik nu niet de ambitie heb mij door te ontwikkelen naar de volgende functie. Er is nog genoeg te leren op gebied van de verschillende schadebranches dat ik de aankomende jaren in deze functie nog wel even vooruit kan. Dit betekend echter niet dat ik niet door wil groeien op de lange termijn. Maar laat mij voor nu maar lekker mijn werk doen.

Mike Rooyakkers
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

mike-rooyakkers-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01