28 maart 2021

Keukenprinses en chef verzekeringen

Mijn naam is Amber de Waard, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn verloofde, hond en twee katten. Mijn grootste hobby is koken, het liefst breng ik zoveel mogelijk tijd van de dag door in de keuken. Daarnaast ben ik graag buiten. In het weekend vind je mij daarom vaak op het strand of in het bos met onze hond voor een lekkere wandeling. Ook ga ik graag uiteten, naar terrasjes en op vakantie naar nieuwe landen. Zodra het mogelijk is, maak ik weer volop gebruik van de horeca.

Verdieping op de inhoud
In mijn zoektocht naar een nieuwe werkuitdaging was ik voornamelijk op zoek naar een verdiepingsslag op de inhoud. De aansprakelijkheidsverzekeringen trekken mij het meest. Als adviseur heb je maar invloed op een bepaald deel van het proces. Ik wil ook de andere kant(en) leren kennen en mij voornamelijk ontwikkelen op het gebied van aansprakelijkheid.

Jong, maar toch ervaren
De keuze om voor U-nited Detachering te kiezen voelde goed. Ondanks dat het een relatief jong bedrijf is, hebben ze toch al veel ervaring. Daarbij straalt U-nited Detachering flexibiliteit en professionaliteit uit. Hier maak ik graag deel van uit. De flexibiliteit en variatie die detachering biedt is precies wat ik zoek om naast mijn studie mij in het werkzame leven te ontwikkelen. Door de variatie die wordt geboden kan ik in relatief korte tijd verschillende dingen doen en leren, dit trekt mij.

Blik op de toekomst
Mijn blik op de toekomst is momenteel, ondanks mijn studie, gericht op de zakelijke verzekeringen. Hoe dit er concreet uit gaat zien is voor mij nog niet 100% helder. Wat ik wel weet is dat mijn studie een mooie achtergrond is, maar de verzekeringen mijn toekomst. Zoals aangegeven wil ik mij vooral richten op de aansprakelijkheidsverzekeringen en alle vraagstukken hieromheen. In mijn ogen is deze tak van sport altijd in beweging en hebben ontwikkelingen in de maatschappij een (grote) invloed op het aansprakelijkheidsrecht. Het vereist niet alleen kennis van de verzekeringen maar ook actieve deelname aan het economisch verkeer, hier wil ik graag aan bijdragen.

Met vriendelijke groet,

Amber de Waard
LinkedIn connectie maken?

amber-de-waard

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01