4 februari 2022

Van U-nited naar Nationale Nederlanden

Eigenlijk ben ik maar kort in dienst geweest bij U-nited Detachering; negen maanden om precies te zijn. Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Denny. Dit ervaarde ik al snel als informeel, betrouwbaar en prettig. Naar aanleiding van dit contact, en later ook met Sandor, hebben we ervoor gekozen om een dienstverband aan te gaan. Per 1 april 2021 zou ik starten, de vraag bleef nog even bij welke opdrachtgever.

Dankbaar voor het vertrouwen
Sandor, Denny en Sanne hebben bij aanvang van de samenwerking erg hun best gedaan om een opdracht te vinden die niet alleen past bij mijn CV, maar ook bij mij als persoon. Ik word graag uitgedaagd en ben erg leergierig. Al vrij snel nam Sandor contact met mij op over een functie bij Nationale Nederlanden. Daar zochten ze namelijk een Acceptant Bedrijfsaansprakelijkheid. Ondanks dat ik voor deze functie niet de volledige ervaring had, ben ik tóch voorgesteld. Deze uitdaging was op mijn lijf geschreven. Dankzij het vertrouwen wat zij in mij hebben, ben ik nu bijna een jaar Acceptant bij Nationale Nederlanden.

Inmiddels ben ik per 1 januari 2022 in dienst bij Nationale Nederlanden als interne medewerker. Dat betekent dat ik afscheid heb genomen van U-nited Detachering. Ook bij het uit dienst treden is U-nited net zo professioneel, vriendelijk en behulpzaam geweest als bij het in dienst treden.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Hartelijke groet,
Amber de Waard
LinkedIn connectie maken?

amber-de-waard-acceptant-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01