5 april 2023

Alle neuzen dezelfde kant op

Superkracht Edwin Schouten: Doorzettingsvermogen

Hallo, mijn naam is Edwin Schouten. Op moment van schrijven ben ik 31 jaar en woonachtig in Wognum. Voor de mensen die het dorpje uit Noord-Holland niet kennen; het ligt tegen Hoorn aan 😉. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen en tennis. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in reizen, afspreken met vrienden en festivals.

Mijn mooiste reis tot nu toe is die naar Vietnam geweest. Ik heb 1.000+ foto’s van de mooie natuur daar. Ik heb onwijs genoten en mij verbaasd over de gastvrijheid van de mensen daar. Ze zijn blij met alles wat ze hebben. Daar kunnen wij in Nederland nog wat van leren.  

Mijn allergrootste kracht is mijn doorzettingsvermogen. Dat blijkt uit het feit dat als ik ergens voor ga dit ook hoe dan ook zal behalen; koste wat het kost!

Eén helder doel voor ogen
In mijn zoektocht naar een nieuwe baan was ik op zoek naar een plek waar iedereen gemotiveerd is en bereidwillig is om doelstellingen te behalen. Daarnaast vind ik het belangrijk om elke dag nieuwe dingen te leren. Deze werkwensen zijn ontstaan, omdat ik gedurende mijn vorige baan het gevoel kreeg dat ik niet meer genoeg werd geprikkeld en met veel mensen werkte waarvan de motivatie niet op hetzelfde niveau lag als bij mij.

Gevoel van samen
Mijn keuze voor de uitdaging bij U-nited Detachering is tot stand gekomen doordat zij mij persoonlijk hebben benaderd. Ik kreeg direct het gevoel dat we alles samen gaan doen. Ook ben ik blij met het vertrouwen dat ze in mij hebben ondanks dat ik nog geen ervaring heb op dit vakgebied. Ik kijk er het meest naar uit om nieuwe dingen te leren ter bevordering van mijn persoonlijke groei.

Het lijkt mij super gaaf om nu eerst ervaring op te doen binnen deze branche en over een aantal jaar een leidinggevende rol te hebben bij U-nited Detachering of eventueel een opdrachtgever.

Edwin Schouten
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

edwin-schouten-krachtpatser-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01