28 januari 2021

42 jaar Jan Van der Sterren bij Rabobank

Met veel genoegen heb ik zojuist mijn opdracht bij Centrale Inkoop Verzekeren van Rabobank succesvol afgesloten. Een mooi team, onder de bezielende aanvoering van Yvonne Rooijakkers. Ik heb het er geweldig naar mijn zin gehad, veel kunnen doen en bovendien superfijn samengewerkt met een groep professionals. En daarmee komt er een einde aan bijna 42 jaar werkzaam te zijn geweest voor de Rabobank Organisatie.

Persoonlijke hoogtepunten
Mijn laatste jaren bij de Rabobank gingen via detacheringsopdrachten op tal van locaties in het land. Hoogtepunten in die 42 jaren? Het traject ‘Vast en Zeker’ in 1998 waarbij Particuliere Verzekeringen, met de introductie van de ‘Alles in één Polis’ naar de balie van de Rabobank verhuisden. Ik mocht de adviseurs in spé begeleiden en de nodige kennis overdragen.

Een ander hoogtepunt beleefde ik tijdens mijn werkzaamheden als Siebelconsultant in 2003/2004, waarbij ik de lokale implementatieteams mocht begeleiden in de overgang van OLI naar Siebel. Een turbulente periode. Daarna ben ik in 2013/2014 als conversiespecialist aan de slag gegaan om de conversie BCP naar de ZekerVanJeZaak-polis uit te voeren op tal van Rabobanken.

Tenslotte heb ik ook nog aan de wieg gestaan van het ZEZA-specialistenteam, dat startte in begin 2015. Conclusie: Er is altijd wat aan de hand in Raboland!

Mijn dank is groot
Yvonne, Anja, Jacqueline, Patricia, Bibi, Jori, Peter, Erik, Erik, Michiel, Rakesh, Ron, Martijn en Paul: bedankt voor jullie collegialiteit. Wie weet kom ik jullie nog eens ergens tegen. Verder gaat mijn dank uit naar mijn werkgever, U-nited Detachering, voor de coaching, feedback en vertrouwen. Ik kijk vooruit naar een nieuwe opdracht, waar ik me dan weer in kan vastbijten. Want dat is wat ik graag doe, samen met enthousiaste collega’s de tanden erin zetten en tot een goed resultaat komen.

Met vriendelijke groet,

Jan Van der Sterren
LinkedIn connectie maken?

jan-van-der-sterren

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01