Werken in de zakelijke verzekeringen

Een uitdagende en dynamische carriere

Bekijk onze functies
Talentvolle

Krachtpatsers

“Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische carrière, dan is werken in de zakelijke verzekeringen iets voor jou. Zeker bij U-nited Detachering! De verzekeringsbranche is volop in beweging en biedt tal van mogelijkheden voor ambitieuze professionals die graag zichzelf willen ontwikkelen. Wil jij meer ontdekken over zakelijke verzekeringen en alle kansen die je bij ons krijgt? Lees snel verder!”

– Edwin Bosvelt

Wat zijn zakelijke verzekeringen?

Eerst even kort: wat verstaan we onder zakelijke verzekeringen? Dit zijn verzekeringen die bedoeld zijn voor ondernemingen en organisaties, zoals aansprakelijkheidsverzekeringen, brandverzekeringen, transportverzekeringen, enzovoort. In tegenstelling tot particuliere verzekeringen, zijn zakelijke verzekeringen vaak op maat gemaakt en zijn er veelal specifieke risico’s waarvoor een bedrijf zich wil indekken.

zakelijke-verzekeringen-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

Waarom werken in de zakelijke verzekeringen?

 • Uitdagend en afwisselend werk:
  Als je werkt in de zakelijke verzekeringen, dan ben je bezig met het analyseren van risico’s en het adviseren van klanten over de best passende verzekeringen. Je hebt te maken met verschillende soorten bedrijven en organisaties. Dat maakt het werk niet afwisselend, maar ook nog enorm uitdagend.
 • Mogelijkheden voor specialisatie:
  Binnen deze wereld heb je veel opties voor specialisatie. Je kunt je bijvoorbeeld richten op een specifieke sector, zoals de bouw, de zorg of de agrarische sector. Of je kunt je specialiseren in een specifiek type verzekering, zoals aansprakelijkheidsverzekeringen of cyberverzekeringen.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling:
  Werken in de zakelijke verzekeringen biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Naast verschillende opleidingen en cursussen krijg je een eigen manager bij U-nited Detachering. Hiermee voer je gesprekken over persoonlijke ontwikkeling, ambities en natuurlijk alledaagse zaken.
 • Werken in teamverband:
  Binnen de financiële sector werk je vaak in teamverband. Je hebt te maken met verschillende disciplines, zoals schadebehandelaars, acceptanten en adviseurs. Door samen te werken versterk je elkaar en kom je tot betere resultaten. Naast je collega’s op de werkvloer maak je deel uit van team U-nited. Samen ondernemen we allerlei leuke activiteiten.
zakelijke-verzekeringen-arbeidsvoorwaarden-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Arbeidsvoorwaarden zakelijke verzekeringen

Werken in de zakelijke verzekeringen biedt goede arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris zijn er bij U-nited Detachering tal van mogelijkheden voor flexibele werktijden, thuiswerken en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Ook zijn er vaak goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, een bonusregeling en een reiskostenvergoeding.

Werkgeluk voorop

Leuk, een dik salaris en boordevol uitdagingen. Maar wat doen jullie op gebied van werkgeluk? Een leuke opdracht vormt natuurlijk de basis voor een fijne carrière. Daarnaast zetten we in op lekker in je vel zitten door het organiseren van onvergetelijke bedrijfsborrels, het in beweging blijven via ons vitaliteitsprogramma en het strooien van dikke cadeaus via ons unieke spel, genaamd de U-nited Awards.

zakelijke-verzekeringen-vitaliteitsprogramma-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Kies voor een belangrijke rol

De wereld van zakelijke verzekeringen kenmerkt zich door de uitdagende en dynamische branche waarin veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. Daarnaast draag je als werknemer bij aan een stabiele economie en speel je een belangrijke rol in de samenleving. Wil je meer ontdekken over de kansen? Neem contact op!

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01