U-nited Awards

Het spel voor krachtpatsers

Wat is er leuker dan een spelletje spelen? Een spelletje waarbij óók prijzen zijn te verdienen! De U-nited Awards is een competitiespel waar alle krachtpatsers vrijblijvend aan deel mogen nemen.

Giftshop bezoeken

Simpele speluitleg

Als krachtpatser maak je bij U-nited elk seizoen kans op mooie prijzen. Dat doen we door bij de start van elk nieuw meteorologisch seizoen een prijstrekking te voltrekken.

Lente: 1 maart

Zomer: 1 juni

Herfst: 1 september

Winter: 1 december

Iedere consultant krijgt elk seizoen één lootje met zijn of haar naam erop cadeau. Dus je maakt automatisch kans op mooie prijzen. Daar hoef je niks voor te doen!

tickets-u-nited-awards-u-nited-detachering
categorieën-u-nited-awards-u-nited-detachering

Vergroot je kansen

Is dit spel puur gebaseerd op geluk? Zeker niet! Je kan namelijk elk seizoen extra lootjes verdienen door opdrachten uit te voeren, onderverdeeld in vier verschillende categorieën: vitaliteit, creativiteit, sociaal en geluk.

Per categorie mag je elk seizoen één opdracht uitvoeren voor een extra lootje. In totaal zijn er dus vier extra lootjes te verdienen. Ontdek met welke opdrachten jij extra lootjes kan verdienen door het Opdrachtenoverzicht te downloaden!

Prijswinnaars

Wat is er nou leuker dan een cadeautje uitpakken? Zeker als er wat te kiezen valt. Bij elke seizoenstrekking worden er via een online loting vier prijswinnaars geselecteerd:

Vitaliteit-winnaar

Creativiteit-winnaar

Sociaal-winnaar

Geluk-winnaar

De winnaars worden via de nieuwsbrief bekendgemaakt. Ben jij één van de vier winnaars, dan heb je per categorie keuze uit twee prachtige prijzen. Ontdek de keuzemogelijkheden in onze giftshop!

u-nited-awards-financiele-detacheringsbureau-u-nited-detachering
whatsapp-u-nited-awards-u-nited-detachering

Spelregels

  • Het aanleveren van opdrachten kan op twee manieren, namelijk via Whatsapp (085 070 8530) of [email protected];
  • Val je in de prijzen? Dan komen de extra verdiende lootjes voor de daaropvolgende seizoenstrekking te vervallen;
  • Val je niet in de prijzen? Dan neem je de eventuele extra lootjes gewoon mee naar de eerstvolgende seizoenstrekking;
  • Deel de verzilvering van je prijs op LinkedIn met een leuke foto inclusief bijschrift en je ontvangt een extra lootje voor de eerstvolgende seizoenstrekking.
  • Als prijswinnaar kan je tot de eerstvolgende seizoenstrekking je prijs verzilveren, dus wacht niet te lang.

Veel succes & geluk!

De U-nited Awards organisatie wenst jullie allemaal veel succes en geluk! Meedoen is niet verplicht, maar wel heel erg leuk. Geef een invulling aan het spel die past bij jouw eigen wensen. Er zijn opdrachten zat! Wij kijken uit naar de inzendingen.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01