De financiele dienstverlening

Misschien wat voor jou?

Klaar

Voor iets nieuws

“Hoe tevreden ben jij met het huidige hoofdstuk uit je loopbaan? Misschien kom je net uit de studiebanken en ben je nog zoekende naar wat het beste bij de past. Mogelijk ben je al een tijdje aan het werk, maar voel je diep van binnen ruimte voor verbetering van het werkgeluk.”

“Het is in elk geval goed om kritisch te zijn op je werk. Je brengt namelijk aardig wat uurtjes door op de werkvloer. Bij U-nited Detachering beseffen wij dat maar al te goed. In ons team met sterk opgeleide verzekeringsconsultants helpen wij banken en verzekeraars met de meest uiteenlopende en uitdagende vraagstukken.”

“Via onze krachtpatsercheck ontdek je razendsnel in hoeverre de financiële dienstverlening van U-nited Detachering bij jou past.”

– Denny Nicolai

Doe krachtpatsercheck als je…

waarom-verzekeringscheck-1-u-nited-detachering

Twijfelt

Twijfelt over of het gras groener is aan de overkant. Kijken is gratis, dus durf je ogen te openen.

waarom-verzekeringscheck-2-u-nited-detachering

Wilt toetsen

Wilt toetsen in hoeverre jouw talenten en behoeften aansluiten bij de kansen die U-nited Detachering te bieden heeft.

waarom-verzekeringscheck-3-u-nited-detachering

Nieuwsgierig bent

Nieuwsgierig bent naar de te bewandelen wegen in de wereld van financiële dienstverlening. Elk carrièrepad is uniek.

Is de financiële dienstverlening wat voor jou?

Doe de krachtpatsercheck (1 min.)

Ontdek hoe goed de financiële dienstverlening van U-nited bij jou past door de online krachtpatsercheck te doen. In deze test stellen wij belangrijke vragen over je interesses, voorkeuren en talenten, waarvan de antwoorden de basis vormen voor een persoonlijk advies.

Naast het advies maak je ook nog eens kans op een vette prijs. Deelname is volledig gratis en duurt gemiddeld één minuut. Graag maken wij kennis met je!

verzekeringscheck-3-thumbnail-u-nited-detachering

Na het doen van de krachtpatsercheck…

waarom-verzekeringscheck-1-u-nited-detachering

1

Weet je in hoeverre de financiële dienstverlening bij jouw past.

waarom-verzekeringscheck-2-u-nited-detachering

2

Ontvang je een persoonlijk carrièreadvies op maat.

waarom-verzekeringscheck-3-u-nited-detachering

3

Maak je kans op een fantastische prijs waar je hart sneller van haart kloppen.

Greep uit onze opdrachtgevers

Veelgestelde vragen

Wat is detachering?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Verwar het niet met een uitzendbureau, want wij hebben alleen eigen mensen in dienst. Als professional bij U-nited Detachering word je in goed overleg in opdracht gezet bij één van onze opdrachtgevers. Je bent bij U-nited in dienst, dus je ontvangt het loon en alle secundaire arbeidsvoorwaarden van ons.

Wat zijn de voordelen van detachering voor de professional?

Alleen al in de basis heeft detachering een aantal aantrekkelijk voordelen. Zo krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bouw je aan een mooi netwerk en ontdek je razendsnel waar jouw krachten liggen. Als gedetacheerde bij U-nited profiteer je bovendien van een mooi aantal extra’s. Naast een goed salaris en de uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, kan je rekenen op persoonlijke begeleiding van één van onze managers. Ook doe je automatisch mee aan ons unieke vitaliteitsprogramma. Heb je tijdelijk geen opdracht? Dan betalen wij jouw salaris gewoon door!

Voor welke opdrachtgevers kan ik komen te werken?

In de loop der jaren heeft U-nited Detachering gebouwd aan een fantastisch landelijk netwerk bij de mooiste verzekeringspartijen. Denk bijvoorbeeld aan Nationale Nederlanden, AON, Interpolis, Univé en ABN Amro. Hier kan je terecht voor de meest uiteenlopende verzekeringsopdrachten; van Acceptant Agrarische Verzekeringen tot aan Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen.

Wat voor soort opdrachten hebben jullie in de aanbieding?

Bij verzekeringen wordt al snel gedacht aan stoffige opdrachten die allemaal op elkaar lijken. Niet is minder waar, want de smaakjes in verzekeringsland zijn ongekend divers. Zo heb je schadebehandelaars, accountmanagers, acceptanten en nog veel meer. Op onze functieprofielen pagina vind je de meest actuele profielen die wie op dit moment zoeken.

Wat ga ik verdienen als ik bij jullie in dienst treed?

Je krijgt wat je verdient. Afhankelijk van je functie en ervaring krijg je een concept arbeidscontract met daarin onder andere ons salarisvoorstel. Daarnaast bespreken we altijd de doorgroeimogelijkheden, omdat wij de groei en ontwikkeling van de professional meer dan belangrijk vinden. Wij investeren daarom altijd in relevante vakopleidingen en zorgen dat je altijd up-to-date bent. Groei jij als professional, dan groeit de beloning met je mee.

Wat als ik mijn opdracht bij nader inzien toch niet leuk vind?

Helaas kan niemand in een kristallenbol naar de toekomst kijken. Het kan dus zijn dat een opdracht tóch niet helemaal in de smaak valt. Zo kan het zijn dat de bedrijfscultuur je niet lekker ligt of dat de werkzaamheden simpelweg niet bij je passen. Gelukkig is er in dat soort situaties geen man over boord. Geef bij je manager aan waar je tegenaan loopt, dan gaan wij samen op zoek naar een goede oplossing.

Welke stappen zetten jullie op gebied van vitaliteit?

Goed presteren begint met lekker in je vel zitten, zowel geestelijk als fysiek. Daarom zetten wij hoog in op vitaliteit. Dat doen we niet alleen, maar in samenwerking met onder andere de Hersenstichting en de Hartstichting. Beide partijen bieden ons waardevolle tools en praktische tips die stuk voor stuk bijdragen aan een betere gezondheid. Zo wandelen we als team bijvoorbeeld de hele wereld over met behulp van Ommetje. Leer meer over ons vitaliteitsprogramma.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Het sollicitatieproces bij U-nited Detachering is glashelder. Het is zelfs zó overzichtelijk, dat wij het in 59 seconden kunnen uitleggen. Bekijk de uitleganimatie en ontdek welke stappen er zitten van het eerste contact tot en met het ontpoppen van de champagne om jouw nieuwe baan te vieren.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01